TIJANA AJFON OTKRILA ŠTA JE RADILA 28 DANA U ZATVORU: Pa dobro, DA LI JE OVO MOGUĆE?
Puštena iz pritvora, Foto: Printcsreen

SVE JE OTKRILA

TIJANA AJFON OTKRILA ŠTA JE RADILA 28 DANA U ZATVORU: Pa dobro, DA LI JE OVO MOGUĆE?

Ona je nakon 28 dana puštena iz pritvora u Doboju i u daljem postupku braniće se sa slobode

Objavljeno:

"U zatvoru su me gledali kao kraljicu! Bila sam tamo zvezda, kao da im je Madona došla" kazala nam je starleta Tijana Maksimović (28), zvana Ajfon, koja je uhapšena 27. maja na kokainskim orgijama u luksuznoj vili u okolini Bijeljine.

Ona je nakon 28 dana puštena iz pritvora u Doboju i u daljem postupku braniće se sa slobode.

U kratkom telefonskom razgovoru Tijana je rekla da se oseća odlično i da joj ništa nije falilo u zatvoru.

- Iskoristila sam to vreme da se lepo odmorim i naspavam i nisam imala nikakve neugodnosti. Super sam! Osećam se odlično! Lepo sam se družila sa stražarima, bili su veoma korektni, šalili smo se, kuvala sam im kafu... - rekla je Tijana i zahvalila se svom advokatu.

- Zastupala me je najbolja advokatska kancelarija u Republici Srpskoj i sada sam na slobodi!

Ajfonkin advokat Miloš Stevanović kazao nam je da je ona juče, nekoliko sati nakon izlaska iz pritvora, sa roditeljima krenula natrag u Srbiju.

- Puštena je da se brani sa slobode dok traje istraga. Protiv nije, kao ni protiv ostalih koji su uhapšeni 27. maja, još nije podignuta optužnica - rekao je Stevanović.

Podsetimo, Tijana Ajfon je uhapšena tokom velike policijske racije u luksuznoj vili, gde je zatečeno ukupno 36 osoba. Tom prilikom zaplenjena je manja količina kokaina, 10 pištolja i 10.000 evra u kešu!

foto: Printcsreen

Među akterima kokainske žurke bilo je dosta osuđivanih kriminalaca, ali i čuveni slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić, koji je delio pravdu i na utakmicama Lige šampiona! Odmah posle racije uhapšeno je 16 osoba, ali je njih devetoro ubrzo pušteno na slobodu i oni su kasnije saslušani samo kao svedoci.

Na drugoj strani, zadržani su Tijana Ajfon, kao i Zlatan Ćuk, Milisav Tomić, Željko Vujić, Vladan Kakuća, Siniša Perić i Slađan Šolaja. Oni su saslušani u tužilaštvu BiH i terete se za organizovani kriminal, međunarodno vrbovanje na prostituciju i posedovanje droge i oružja!

- Svi su negirali dela koja im se stavljaju na teret, a tužilac je nakon saslušanja zatražio od suda da im se odredi pritvor do mesec dana. Međutim, pritvor je određen samo Tijani, jer je ona strani državljanin i od tada je bila u zatvoru u Doboju - izjavio je naš izvor iz Republike Srpske.

Podsetimo, Tijana je pre žurke kod Bijeljine sa četiri drugarice ilegalno prešla u Republiku Srpsku, čamcem preko Drine, pa joj je pretila prijava i za ilegalni prelazak granice. Tu kaznu je, po svemu sudeći, uspela da izbegne.

Prvi put iza rešetaka

Tijana ranije nije hapšena zbog prostitucije, ali je u estradnim krugovima javna tajna da se bavi "najstarijim zanatom". To je Ajfonka maltene i potvrdila u nekoliko nespretnih izjava za medije. Ona je nedavno otvorila salon lepote, u koji je, kako je sama izjavila, uložila 80.000 evra, navodi Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.