ON ZARAŽEN KORONOM! Severina u velikom strahu za njegovo zdravlje, evo šta je uradila! (FOTO)
Foto: Printscreen

brine

ON ZARAŽEN KORONOM! Severina u velikom strahu za njegovo zdravlje, evo šta je uradila! (FOTO)

- U ponedjeljak sam došao u Kragujevac u nameri da budem sa majstorima jer su nam radovi uveliko u toku

Objavljeno:

Fotograf Dušan Petrović pre nekoliko dana saznao je da je pozitivan na koronavirus, a danas je njegovu objavu iz bolnice podelila i Severina, koja je s njim često sarađivala.

- Hvala svima na porukama podrške i izvinjavam se što nisam odgovorio. Noćas sam oko pola dva završio u bolnici jer mi se pogoršalo stanje i temperatura ne pada. Tako da ću do daljnjega biti ovde. Čuvajte se i pazite se. Ova korona je jedan veliki užas mada ćemo i to pobediti - napisao je uz fotografiju iz bolnice koju je podelila Severina te mu poslala podršku u obliku emotikona srca.

foto: Printscreen

- U ponedjeljak sam došao u Kragujevac u nameri da budem sa majstorima jer su nam radovi uveliko u toku. U ponedeljak je sve bilo ok. Međutim, ja sam imao neku blagu malaksalost, ali sam ja to pripisivao tome što sam prethodne nedelje, imao devet snimanja i noću sam uređivao i nisam spavao. Ponedeljak na utorak sam se probudio oko tri ujutro, pola četiri, sa temperaturom 38,8 i s groznicom. Bilo mi je baš loše, to je bio prvi simptom. U utorak sam otišao u ambulantu, testirao sam se, snimali su mi pluća, uzeli su mi bris i vadili krv - ispričao je fotograf nedavno na Instagramu pa se zatim javio ponovno i napisao da "ide na bolje", ipak čini se da su se stvari tokom večeri ipak pogoršale.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.