GASTOZ DOVEO PROSTITUTKU I PLATIO JE ZA SEDAM DANA! Ona nije htela da ode, pobesnela i napravila mu ovaj skandal!
Foto: Printscreen

haos

GASTOZ DOVEO PROSTITUTKU I PLATIO JE ZA SEDAM DANA! Ona nije htela da ode, pobesnela i napravila mu ovaj skandal!

Gasttozz je ispričao i da mu je devojka koju je platio za intimni odnos - "nemojte sad da me hejtujete po Instagramu, tamo je to legalno" - nosila kofere, masirala ga

Objavljeno:

Pobednik Parova Nenad Marinković Gastozz ostao je zaglavljen na Tajlandu usred pandemije korona virusa, i tek se nedavno vratio u Srbiju.

Bivši rijaliti učesnik i pevač iskoristio je to što je biodaleko od svoje domovine, te je odlučio da se dobro zabavi kako bi mu vreme što brže prošlo.

foto: Filip Plavčić

Kako je to zemlja u kojoj je prostitucija legalizovana, Gastoz je "iznajmio" jednu prostitutku, koja je na kraju provela čak sedam dana u njegovom smeštaju.

Gasttozz je ispričao i da mu je devojka koju je platio za intimni odnos - "nemojte sad da me hejtujete po Instagramu, tamo je to legalno" - nosila kofere, masirala ga...

- Prostitucija je tamo potpuno legalizovana, bio sam 9.500 kilometara daleko od Srbije. Ta devojka je sve radila - rekao je on.

- Odnos je bio 100 evra. Spustila mi je na 60 evra i ostala sedam dana - rekao je Nenad.

foto: Printscreen Instagram

S obzirom na to da je dugo boravila kod njega, Gastoz je na kraju odlučio da je istera, što je nju jako naljutilo, jer nije želela da ode.

- Tražila je pare, rekoh: "Evo ti 200 evra", a ona će meni: "Malo!" - otkriva Gastozz.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.