AVA KARABATIĆ JE NAJBOGATIJA ŽENA? Otkrila da je prava mašina zarade, evo kako je došla do toga!
Ava Karabatić o pojmu starleta, Foto: Dragan Kadić

okretale su lovu na brzaka

AVA KARABATIĆ JE NAJBOGATIJA ŽENA? Otkrila da je prava mašina zarade, evo kako je došla do toga!

Nikad nisam imala konkurenciju - tvrdi poznata starleta

Objavljeno:

Od rijaliti zvezde, preko pevačice, spisateljice, manekenke, slikarke... Malo ko nije čuo za svestranu Avu Karabatić (32), koja je kao odskočnu dasku u svojoj karijeri iskoristila regionalni “VIP Veliki brat” 2013.

Ava je karijeru započela 2009. godine provokativnim poziranjem i kontroverznim izjavama. I dok je pojam starleta u Americi prihvaćen kao zvezda u usponu, na brdovitom Balkanu starleta označava lepu devojku sa sumnjivim izvorom prihoda, ali bez konkretnog zanimanja.

- Svi već znaju da sam po zanimanju profesor italijanskog i latinskog jezika, ali sam i svetska žena koja se ne ljuti kad je neko nazove starletom. Kim Kardašijan, Paris Hilton, Džesika Alba..., sve su to devojke koje su se proslavile zahvaljujući "starletizmu". Nakon desetak godina u šoubiznisu ne mogu da zamislim da me neko ne zove starletom - započela je Ava svoju ispovest.

Godinama se u domaćim medijima provlače razne spekulacije o tome kako se pojedine zvezde, uglavnom starlete, bave prostitucijom. Poznata kao osoba bez dlake na jeziku, Ava je otkrila kako se tokom, kako kaže, "zlatnog doba“ zarađivalo više nego danas, a nemoralnih ponuda uvek je bilo. I biće.

foto: printscreen

- Danas se devojke pojavljuju na događajima samo kako bi dobile besplatnu flašu šampanjca, dok se pre desetak godina pojavljivanje “debelo” više naplaćivalo - priča Karabatić za hrvatske medije i dodaje: “Već sam rekla kako bih legalizovala prostituciju. Ne mogu da sudim osobama koje su odrasle u siromaštvu. U Srbiji postoji mnogo pevačica i manekenki koje se bave prostitucijom. Iskreno, ništa što nije prisilno za mene nije nemoralno. Nismo sproveli istraživanje, ali Hrvati verovatno na prste jedne ruke mogu da nabroje starlete koje su “žarile i palile” pre desetak godina. Sve su se uglavnom povukle iz javnog života nakon nekoliko pojavljivanja pred svetlima reflektora. Instant slava za neke je bila pogubna, a neki su uspeli i da okrenu lovu na brzinu.

- Uvek kad sam htela da se povučem iz javnog života, neka jača sila je odlučila da to ne uradim. Svemir je odlučio da se bavim javnim poslom i to je nešto u čemu sam dobra. Mislim da sam fenomen i magnet za novac, a u budućnosti se vidim kao producent ili scenarista nekog rijalitija - priča Ava.

Nastavili su da se nižu njeni manekenski, influencerski i rijaliti angažmani, a celu famu dobro je unovčila. Obogatila se zbog brojnih skandala, a zahvaljujući svom mozgu, kaže, godinama dobro profitira.

- Moj najveći adut je uvek bio mozak. Naravno, starlete bi trebalo lepo da izgledaju, da budu čiste i doterane, ali na estradnom nebu nećeš dugo opstati ako ne razmišljaš svojom glavom. Pa većina starleta iz doba crvenog tepiha više ne postoji na našoj sceni. Bile su instant - priča Ava, a na pitanje ko joj je u to vreme bio konkurencija, bez razmišljanja odgovara: “Nikad nisam imala konkurenciju”.

foto: printscreen

Ava je objasnila zbog čega Srbija svakodnevno “proizvodi” mnogo starleta koje se, kao da sutra ne postoji, bez stida svađaju, čupaju pred kamerama, imaju sex...

- Da i ste ikada videli srpske programe? Pa oni imaju nekoliko rijalitija koji godinama traju i brojne ‘treš’ emisije koje su savršeni mamac za zgodne i lepe devojke koje maštaju o slavi Kim Kardašijan - priča Ava.

Ava je otkrila i koliko se situacija promenila u odnosu na 2010. godine i zašto su starlete postale svojevrsni “junaci” našeg doba.

- Postoje samo tri prave starlete, ostale žive u laži. Uvek sam bila iskrena i nikad nisam patila od glamura. Kad mi se pije, ja pijem. Kad mi se izlazi, ja izlazim. Pre si imao nekoliko revija nedeljno i mogao si da zaradiš pristojno, danas je toga sve manje. Nikad nisam trčala za bogatim muškarcima, a odbijala sam svetske face. Moram sa nekom osobom da kliknem uživo da bi odnos prerastao u nešto više - objašnjava Ava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.