OVO JE SRAMOTA ŠTO PIŠEŠ! TANJA SAVIĆ SE OVAKO OBRATILA DRAGANI MIRKOVIĆ! Kilo gore, kilo dole
Foto: printscreen

najzanimljiviji dijalog ikada

OVO JE SRAMOTA ŠTO PIŠEŠ! TANJA SAVIĆ SE OVAKO OBRATILA DRAGANI MIRKOVIĆ! Kilo gore, kilo dole

Dragana Mirković oduševljena je izgledom mlađe koleginice Tanje Savić, pa je priznala da je ona neodoljivo podseća na nju samu iz devojačkih dana.

Objavljeno:

Luče iz Kasidola nimalo nije sujetna i nema problem da udeli komplimente drugim ženama. Ona se oduševila kada je videla snimak Tanje Savić sa nastupa, pa ju je na Instagramu pohvalila, ali i prisetila se sebe iz mlađih dana.

- Pazi kada sam pomislila da sam ja iz mlađih dana, neverovatno - napisala je Dragana, a Tanja se zahvalila.

foto: printscreen

- Pa Bože - napisala je Savićeva uz emotikone srca. Ipak, Mirkovićeva nije tu stala, pa je pohvalila koleginicu i rekla joj da izgleda bolje od nje.

foto: printscreen

- Samo si ti lepša - rekla je Dragana. Inače, poznato je da je Tanja aktivna na Intsagramu i da komunicira sa fanovima, a nedavno se pravdala kada su je napali da se ugojila.

- Kilo gore, kilo dole. Molim te, nemoj da se ovako sramotiš, ti si jedna od najlepših srpskih pevačica i ovo je sramota - napisao joj je jedan pratilac aludirajući na to da se ugojila, pa je Tanja objasnila: - Radim na tome da smršam, i meni smeta, veruj mi - napisala je Tanja i dobila kritike što se pravda bilo kome.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.