IMALA BURNU PROŠLOST! Ljubav sa šoferom, 100.000 evra od biznismena, a jedna Rastina rečenica preokrenula je Anu!
Foto: Printscreen Instagram

sve ljubavi nikolić ane

IMALA BURNU PROŠLOST! Ljubav sa šoferom, 100.000 evra od biznismena, a jedna Rastina rečenica preokrenula je Anu!

O njenim ljubavima dugo se spekulisalo, sve dok nije ušla u brak

Objavljeno:

O velikom gubitku kilograma Ane Nikolić Srbija je danima brujala, dok su neki tvrdii da je preterala, drugi su pak poručili kako je veliki uspeh toliko smršati. Ipak, malo ko se sjeća Aninih velikih ljubavi iz prošlosti i skandala kroz koje je prošla.

??? #haveanicesunday

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Ana Nikolić je svojevremeno otvorila dušu i progovorila o “misterioznom” Miši, kojem je posvetila i pjesmu, i potvrdila da je riječ o kontroverznom biznismenu Rodoljubu Raduloviću, poznatom i kao Miša Banana.

Ona je istakla da o ovoj ljubavi priča poslednji put.

Iako nikada nije želela javno da govori o svojoj ljubavi sa Mišom, poznato je da su bili u vezi na početku njene karijere, te da joj je materijalno pomogao sa 100.000 evra za snimanje prvog albuma.

Ana Nikolić je navodno, bila u vezi sa izvesnim Ivanom, koji je njen lični šofer, prenio je Srpski telegraf. Kako se dalje navodi, Ana i Ivan su bili u Makedoniji i tada je Rasta saznao za njihovu vezu.

Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: “Šta je, bre, sa tobom, jesi li ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom? Jesi li ti svesna šta radiš? – rekao je, prema rečima izvora, Rasta Ani.

??? @stefanrasta

Објава коју дели ?RASTA I ANA? (@rasta_i_ana) дана

Inače, Ana Nikolić i Ivana Selakov tvrdile su da su pretrpile štetu 2009. godine na Beoviziji, i oko toga je buknuo veliki skandal. Zbog greške u prebrojavanju glasova publike i žirija, pevačice se nisu našle u finalu.

Nešto kasnije, RTS je priznao da je napravio grubi propust i njih dve su naknadno vraćene na spisak finalista. Selakovljeva je pristala da peva u finalu, dok je Ana odbila.

(Espreso.co.rs/Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.