OTKRIVENA VELIKA TAJNA OCA JELENE KARLEUŠE: On je policajac, a u njegovoj biografiji jedan detalj šokira!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

isplivala tajna

OTKRIVENA VELIKA TAJNA OCA JELENE KARLEUŠE: On je policajac, a u njegovoj biografiji jedan detalj šokira!

- Ne znam da li znate ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom ‘Pro arte’ baš na pesmi ‘Lola’

Objavljeno:

Pevačica Jelena Kareluša u javnosti često priča o pokojnoj majci Divni i koliko joj je njena podrška značila o životu, ali retko spominje svog oca Dragana Karleušu.

Međutim, članica žirija u “Zvezdama Granda” iznenadila je sve kad je u emisiji otkrila jedan manje poznati detalj iz očeve biografije.

Naime, jedan takmičar je pjevao pesmu “Lola” koju u originalu izvodi Čobi što je pevačicu podsetilo na oca Dragana.

- Ne znam da li znate ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom ‘Pro arte’ baš na pesmi ‘Lola’ i to je bilo mnogo pre njegove policijske karijere - ispričala je Jelena koja je očigledno muzikalnost nasledila od svog oca. Inače, grupu “Pro arte” osnovao je 1967. godine klavijaturista i kompozitor Đorđe Novković, a sa dolaskom Vladimira Savčića Čobija u grupu oni postaju prave zvezde.

Podsetimo, Divna koja je u svoje vreme važila za najlepšu Beograđanku sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vreme bio bubnjar. Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno. Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Divna je o bivšem suprugu uvek imala reči hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osetila. Jelenina polubraća Ivan i Nikola pojavili su se u javnosti prvi put kad je pevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.