CECA SPREMILA ČIST LUKSUZ U SOBI ZA BEBU! Ovo je datum kada će se Bogdana i Veljko useliti u vilu!
Foto: Damir Dervišagić

Ima se, može se

CECA SPREMILA ČIST LUKSUZ U SOBI ZA BEBU! Ovo je datum kada će se Bogdana i Veljko useliti u vilu!

Ceca je tokom izolacije zbog koronavirusa uglavnom gledala serije

Objavljeno:

Folk zvezda Ceca Ražnatović saznala je prošle nedelje da je zaražena koronavirusom, zbog čega su bili stopirani brojni njeni planovi, pa i opremanje sobe za unuka Željka.

Kako je saznala da je negativna, ona je nastavila da priprema sobu za voljenog unuka, a čim bude završena Veljko i Bogdana Ražnatović sa bebom dolaze u Cecinu vilu na Dedinju, gde će živeti na posebnom spratu.

foto: Printscreen Instagram

Ceca je tokom izolacije zbog koronavirusa uglavnom gledala serije, čula se sa brojnim prijateljima, ali ni tada nije potpuno mirovala.

- Uz sve to, Ceca je preko telefona sprovodila u delo planove koji su se ticali izgradnje nove sobe za unuka Željka. Ponosna baka već mesecima oprema kutak u kući gde će boraviti naslednik kojeg je rodila snajka Bogdana, koja trenutno sa sinom i Veljkom živi u Titelu. Otežavajuća okolnost joj je to što poslednjih meseci vlada pandemija, te majstori nisu mogli sve da završe u dogovorenom roku, a još i kada se Ceca zarazila, sve je stalo kada su u pitanju dolasci u kuću. Čim sve bude završeno, Bogdana i Veljko će preći u Beograd u velelepnu vilu,- dodao je izvor.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.