KONAČNO NEŠTO LEPO DA JOJ SE DESI! KAD JE SEVERINI TEŠKO, ON JOJ SE VRATI! Oterala ga, pa ga primila nazad
Foto: printscreen

sreća, radost

KONAČNO NEŠTO LEPO DA JOJ SE DESI! KAD JE SEVERINI TEŠKO, ON JOJ SE VRATI! Oterala ga, pa ga primila nazad

Pevačica Severina Kojić pomirila se sa bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem sa kojim je prekinula saradnju prošle godine.

Objavljeno:

O razlozima njihovog razilaženja pisalo se po medijama, te da je krajnji bio to što su izgubili poverenje jedno u drugo zbog mnogobrojnih nesuglasica.

Mnogi smatraju da se Severina na pomirenje odlučila zato što joj u poslu nije išlo onako dobro kako je to bilo dok joj je on vodio karijeru.

Hrvatski mediji pišu da je jedna od firmi koja je u vlasništvu Severine prošlu godinu završila u minusu. Očigledno da su novi planovi Severine, kada je u pitanju album i koncerti, bili presudni kada je odlučila da se pomiri sa Petrovićem, kako bi izbegla loš scenario poslovanja.

Iako su na pitanja medija o svađi Severine i Tomislav iz pevačicinog tima uglavnom govorili da nisu upoznati sa tim, sa pomirenjem očigledno jesu.

- Navedena informacija je tačna - odgovorio nam je porparol Severine Kojić, Davor Grgin na pitanje da li je tačno da je došlo do pomirenja Tomislava i Severine, te da će on nastaviti da bude deo njeno poslovnog tima.

Sa druge strane Tomislav Petrović nije odgovarao na naše pozive, niti poruke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.