ŠOU U EMISIJI, DOKTOR POPAC ISPRIČAO ANEGDOTU IZA KAMERA KADA SU SE SNIMALI SREĆNI LJUDI! Vrištaćete od smeha!
Foto: printscreen

hit

ŠOU U EMISIJI, DOKTOR POPAC ISPRIČAO ANEGDOTU IZA KAMERA KADA SU SE SNIMALI SREĆNI LJUDI! Vrištaćete od smeha!

Glumac Aleksandar Dunić postao je poznat početkom devedesetih, glumeći u hit seriji Siniše Pavića, "Srećni ljudi", u kojoj je tumačio lik doktora Gorana Popca.

Objavljeno:

U intervjuu za "Balkan info", Dunić se prisetio tog vremena, i otkrio da ga posebno prijatne uspomene vežu za pokojnog velikana srpskog glumišta, Mihajla Batu Pastaljevića, koji je u seriji igrao Velička Veličkovića, Popčevog stanodavca.

- Voleo sam Batu Paskaljevića. Voleo sam ga jer je strašno voleo život. On je bio stariji od mene skoro pola veka. On je pred smrt smanjivao godine, nismo mogli ni da utvrdimo koliko stvarno ima godina. Toliko je volo žene da je to bilo čudesno. Neka vatra je bila u njemu. I sam je pričao neverovatne ljubavne anegdote, na primer, kako mu je jedna lepa devojka rekla da će biti u Egiptu, pred tim i tim hotelom, tad i tad, i kako je on otišao tamo, samo na osnovu tog obećanja, a ona se nije pojavila - rekao je Dunić, a potom ispričao i jednu anegodotu sa snimanja "Srećnih ljudi".

- Snimali smo u Rankeovoj, tu je bio Veličkov stan. Ja sam (tj. doktor Popac u seriji; prim.aut.) živeo kod Velička Veličkovića. U pauzama snimanja, Bata je stalno telefonirao. Uglavnom, usred razgovora, Bata izgovori nešto, neku rač sa P ili B, i... mi nismo znali, on je imao obe veštačke vilice... I, nismo mogli da verujemo: usred razgovora, vilica leti kroz vazduh, i Bata brzinom pantera podmetne ruku, vrati vilicu, i nastavlja da priča. Čovek bi mogao jednom u deset miliona pokušaja tako nešto da izvede. A on je samo nastavio da priča, najnormalnije - prisetio se glumac.

Ceo intervju sa Aleksandrom Dunićem, možete poslušati u nastavku:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.