JE L' SAD JASNO! VELJKO RAŽNATOVIĆ GRMI NAKON BRUTALNOG NASILJA! Podržao našeg glumca!
Foto: Printscreen Youtube

bam

JE L' SAD JASNO! VELJKO RAŽNATOVIĆ GRMI NAKON BRUTALNOG NASILJA! Podržao našeg glumca!

Veljko Ražnatović se oglasio na svom Instagram profilu, kako bi podigao svest o bitnosti srpskih života, te podelio objavu našeg glumca Viktora Savića.

Objavljeno: 11:27h

- Je l' sada jasno zašto je "black lives matter"? Zato što je "serbian lives matter". Ne možeš da pobediš borbu koju vodiš samo za sebe ne brinući i za druge. Kako crnce tretiraju u Americi, tako Srbiju tretira Evropa, i ta ista Amerika. Tako Srbe tretira vlast u Crnoj Gori, tako nas tretiraju na Kosovu. Zato je ovo zajednička borba protiv istog protivnika, a taj protivnik je mračna sila - napisao je Viktor Savić na svom Instagram profilu, i dodao slogan "samo sloga Srbina spasava", a Veljko preneo na svoj, u znaku podrške.

foto: printscreen

Podsetimo, masovno se postavljaju na internetu podrške srpskim životima, aludirajući na nemarnost policije Crne Gore, koja se surovo ophodila prema srpskom narodu. A cela inicijativa je počela u Americi kada je bivši policajac iz Mineapolisa uhapšen i optužen za ubistvo iz nehata Afoamerikanca Džordža Flojda kojeg je privela policija.

Na snimku koji je kružio internetom vidi se Derek Čovin, koji je belac, kako kolenom kleči i pritiska vrat nenaoružanog 46-godišnjaka Džordža Flojda, kojeg je prethodno priveo na ulici.

Slučaj je izazvao trodnevne nerede, pljačke i požare na ulicama Minesote, što je preraslo u proteste širom Amerike.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.