SEVERINA PONOVO ZAVRŠILA NA SUDU, ČEKAJTE DA OVOG PUTA ČUJETE RAZLOG! Ovo uopšte nije dobro, loše joj se piše!
Foto: printsceeen

samo laže

SEVERINA PONOVO ZAVRŠILA NA SUDU, ČEKAJTE DA OVOG PUTA ČUJETE RAZLOG! Ovo uopšte nije dobro, loše joj se piše!

Pevačica Severina Kojić u sredu je u društvu advokata Mate Matića došla na Opštinski kazneni sud u Zagrebu povodom jedne od privatnih tužbi za klevetu koju je protiv nje i njenog bivšeg advokata Darija Budimira podigao srpski biznismen Milan Popović.

Objavljeno:

Kako Srpski telegraf saznaje, povod tužbe za klevetu datira iz 2017. godine, kada je Severina sa tadašnjim advokatom Darijom Budimirom podnela žalbu na sudsku meru kojom je tada određeno da ona i Popović provode podjednako vremena sa sinom Aleksandrom, a u kojoj je navela da je imala spontani pobačaj usled stresa, koji joj je, prema njenim tvrdnjama, Popović prouzrokovao.

foto: Printscreen

Popović je Budimira i Severinu tužio zbog navoda iz pomenute žalbe, koju je Budimir kao njen pravni zastupnik pisao u njeno ime. U tom postupku on je prvookrivljeni, a ona drugookrivljena jer tužitelj smatra da je sporne navode napisao jer mu je ona tako rekla.

- Postupak se vodi iza zatvorenih vrata. Reč je o žalbi koju je Budimir pisao nakon što je Opštinski građanski sud u Zagrebu 2017. godine u postupku oko izmene odluke kod kojeg će roditelja živeti njihov zajednički sin odredio privremenu meru kojom oba roditelja, Severina i Milan Popović, sa sinom treba da provode podjednako vreme. U toj je žalbi naveo da je Severina izgubila dete zbog stresnih okolnosti prouzrokovanih nizom postupaka kojima je izložena zbog Milanove osvete. Napisao je da je Popović protivpravno oduzimao dete i odbijao da ga vrati majci. U nizu navoda u žalbi stajalo je i da je srpski biznismen naručio ilegalno praćenje Severine i njihovog zajedničkog sina. Zbog tih navoda Popović je tužio Budimira i Severinu - objasnio je dobro obavešten izvor.

foto: Marko Prpić

Kako dalje saznajemo, Popović je na poslednjem ročištu dao predlog da se izmire, uz uslov da svako plati svoj deo sudskih troškova, na šta druga strana nije pristala, pa će se ipak ići u postupak. Takođe, Severina i njen bivši advokat Dario Budimir odbili su da se izvine Milanu Popoviću zbog spornih navoda u žalbi koje je u brojnim sudskim postupcima iznela Severina.

- Advokat Budimir prigovorio je tome da se protiv njega vodi postupak s obzirom na to da su navodi koji su u toj žalbi deo pružanja pravne pomoći, što je opovrgao Popovićev advokat. Kako nije bilo dogovora, a s obzirom na letnje odmore koji slede, novo ročište zakazano je za 9. septembar - zaključio je izvor.

Podsetimo, Popović je 18. novembra 2019. godine dobio starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, dok je Severina odlukom suda dobila određene dane u mesecu za viđanje sa sinom. Kojićeva je potom uložila žalbu na presudu sudije Tee Golub, koja je odlučila da dečak živi s ocem, a da ga majka posećuje. Severini je sud tom presudom oduzeo pravo odlučivanja o zdravlju i obrazovanju sina. Žalba je prosleđena Županijskom sudu u Splitu.

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.