PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO DROGE, BLUDI I PROSTITUCIJE, ONDA SE OKRENULA BOGU! Skandali su sada iza mene!
Foto: printscreen

spas našla u veri

PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO DROGE, BLUDI I PROSTITUCIJE, ONDA SE OKRENULA BOGU! Skandali su sada iza mene!

Nekadašnja pevačica i rijaliti zvezda Simona Mijoković pre 15 godina osvojila je titulu "Kraljice Hrvatske", a u centru medijske pažnje bila je tokom braka sa Antom Gotovcem.

Objavljeno:

Njen život sa Gotovcem pratio je ceo region, a imali su brojne skandale. Nakon razvoda Simona se okrenula Bogu i veri, a i danas živi tako.

Sa Antom ima ćerku Gabrijelu, zbog koje je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kojeg se pre četiri godine udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima sina Džošua i ćerku Ameliju.

Simona se jednom prilikom sama osvrnula na društvenim mrežema na sve kroz što je prošla kroz život.

"Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado", ispričala je Simona tada.

''Bog me je nagradio u svojoj bezuslovnoj ljubavi i milosrđu s novim životom... Imam muža koji me voli, koji mi je na ovoj zemlji najveća podrška i oslonac. I nema dana, da ne zahvalim na ovom braku, na mom mužiću... Verujem da je sve bilo sa nekim razlogom u životu. Jer da nisam okusila tamu danas ne bih znala kako je živeti i zahvaljivati u Tvojoj Svetlosti. Da nisam plakala ne bi se znala kasnije smejati. Kada god sam padala - Ti si me dizao. Shvatila sam da iza svake Golgote dolazi Uskrsnuće. I dok god dišem, dok god mi srce bude kucalo svedočiću Te Ljubljeni Isuse za sve što si Učinio u mom životu, za sva oslobođenja, ozdravljenja, za novi život koji si mi darovao", zaključila je Simona tada.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.