EVO KADA TIJANA AJFON IZLAZI IZ ZATVORA! Donesena olduka, starleta će na slobodi biti u ovom momentu!
Tijana Ajfon, Foto: Damir Dervišagić

JOŠ UVEK JE U PRITVORU

EVO KADA TIJANA AJFON IZLAZI IZ ZATVORA! Donesena olduka, starleta će na slobodi biti u ovom momentu!

Advokat se osvrnuo i na skorašnje medijske navode da je Tijana Ajfon u svom svedočenju protiv drugih lica

Objavljeno:

Miloš Stevanović, advokat Tijane Ajfon, koja je uhapšena u noći između 27. i 28. maja u Suvom Polju kraj Bijeljine tokom kokainske žurke, za Nova.rs otkrio je kako se odvija sudski proces u kome se starleta sumnjiči za podvođenje i prostituciju, kako se Tijana oseća u pritvoru, te kada će biti puštena na slobodu.

“Tijana je svesna situacije u kojoj se nalazi, ali ne smatra sebe odgovornom za dela koja joj se stavljaju na teret Optužnicom Suda BiH, a što će uskoro i dokazati. Aktivno učestvuje zajedno sa mnom, kao njenim braniocem, na pripremi odbrane i nadamo se da će se sam proces završiti na najbolji mogući način. Smatramo da je splet nesrećnih okolnosti doveo do situacije u kojoj se trenutno nalazi, ali da će isto se vrlo brzo izmeniti u njenu korist”, kaže advokat Tijane Ajfon, Miloš Stevanović za Nova.rs i dodaje:

“Tijana ima jako dobar tretman u pritvoru. Uslovi i odnos zaposlenih na visokom profesionalnom nivou. Nedavno je prebačena iz KPZ Doboj u KPZ Bijeljina, a sve zbog lakše komunikacije sa mnom kao njenim braniocem, ali i zbog blizine mesta njenog stalnog prebivališta. Omogućene su posete njenoj porodici, što u velikoj meri olakšava njen boravak u pritvoru, jer je jako vezana za istu, s tim što očekujemo skori izlazak na slobodu, odnosno puštanje iz pritvora”, ističe Stevanović.

Advokat se osvrnuo i na skorašnje medijske navode da je Tijana Ajfon u svom svedočenju protiv drugih lica.

“Moja klijentkinja ima izvesnu popularnost među širokim narodnim masama, zbog čega je čitav proces pod dodatnom lupom javnosti, te se stalno spekuliše oko izvesnih detalja vezanih za njen biznis, te šire dezinformacije u pogledu samog sudskog postupka. Nedavno su u medijima kružile izvesne informacije da je Tijana svedočila protiv nekih drugih lica, te da su na osnovu toga izvršena izvesna hapšenja u prethodnih par dana. Međutim, to svakako da nije istina. Moja klijentkinja nije svedočila protiv bilo koga, niti je otkrila bilo kakve podatke i informacije vezane za druga lica. Nadalje, ni na samom njenom mobilnom telefonu nisu otkriveni nikakvi podaci koji bi mogli da kompromituju kako nju, tako ni druga lica sa kojima se dovodi u vezu. Dakle, apsolutno mi nije poznato zbog čega se pronose ovakve neistine i pokušava dodatno da se diskredituje moj klijent pred očima javnosti.”

Za kraj, Stevanović je istakao da je optimista po pitanju puštanja njegove klijentkinje iz pritvora:

“Iskreno verujem da će moj klijent, Tijana Maksimović, uskoro biti puštena iz pritvora, te da će nastaviti sa normalnim životom koji je vodila i pre ovog nemilog događaja”, zaključio je on.

Podsetimo, Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je u velikoj policijskoj akciji “Kristal” tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a sumnjiči se za prostituciju i podvođenje.

Tom prilikom, policija je zaplenila 46 grama kokaina, 20.000 konvertibilnih maraka, 9 komada medicinskih droga, 10 pištolja, od kojih je jedan gasni i tri pancira.

(Espreso.co.rs/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.