LUNA ZA POBEDU U ZADRUZI DOBILA 50.000 EVRA, A EVO KOLIKO PARA JE ZARADIO POBEDNIK SLAGALICE! Ljudi, ovo je SRAMNO!
Foto: printecreen

mnogi bi reli da je i više nego sramno

LUNA ZA POBEDU U ZADRUZI DOBILA 50.000 EVRA, A EVO KOLIKO PARA JE ZARADIO POBEDNIK SLAGALICE! Ljudi, ovo je SRAMNO!

Rijaliti programi postali su svojevrstan vid zabave za široke narodne mase

Objavljeno:

Takmičari koji učestvuju u ovom vidu šou programa sa gledaocima dele svoju najdublju intimu, a "voajeri" koji prati svaki njihov pokret se odlučuju za svoje favorite, za koje glasaju, te im na taj način obezbeđuju mesto na "tronu" koje sa sobom nosi pozamašnu sumu novca.

Sa druge strane, kviz "Slagalica" koji se emituje na RTS - u je kviz sa najdužim stažen na Balkanu u kojem se takmičari nadmeću u zanimljivim igrama, koje podrazumevaju njihovo snalaženje sa brojevima, slovima i u znanju, a za ovaj vid takmičenja potrebno je da imate razvijenu logiku, te da ste potkovani znanjem iz opšte kulture.

foto: printscreen

Pre otprilike nešto više od mesec dana, proglašen je pobednik još jednog ciklusa popularnog kviza, Rade koji je u ovom nadmetanju pobedio mnoge, jake takmičare kao nagradu je dobio 150.000 dinara, dok je drugoplasirani takmičar otišao kući sa 50.000 dinara.

Za razliku od od Radeta, pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Luna Đogani je prošle godine, postala bogatija za 50.000 evra zahvaljujući tome što je u finalu imala najveći broj glasova.

foto: printscreen

I dok se pobednik "Slagalice" iz kola u kolo dokazivao svojim intelektom, rijaliti zvezdu smo mogli da gledamo kako peva, plače, te i ima intimne odnose sa svojim dečkom, što joj je na kraju donelo veliku popularnost i pare.

foto: printscreen

Koliko zapravo košta naša intima, a koliko vredi naše znanje i da li ove gore navedene činjenice ukazuju na pogrešan sistem vrednosti u našem društu pitanja su koja se nameću. Mada, postoji izreka da nam znanje niko ne može oduzeti, dok ako prodamo našu intimu, moramo se navići na to da ogoljeni budemo pred drugima, jer i car je u popularnoj priči mislio da nosi najbolje odelo, a ustvari je bio go.

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.