PRIJA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU! Otišla pod nož, a Filip za to nije ni znao!
Foto: Printscreen

haos

PRIJA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU! Otišla pod nož, a Filip za to nije ni znao!

Aleksandra Prijović je hitno operisana! Pevačica je imala četiri mladeža koji su promenili boju i počeli da rastu, pa je morala da potraži pomoć hirurga.

Objavljeno:

Kako "Informer" saznaje, ona o tome ni reč nije rekla suprugu Filipu Živojinoviću, već je kod lekara povela svog menadžera.

Čim smo saznali da ima zakazanu operaciju, "nacrtali" smo se ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi. Kako smo se uverili, Aleksandra je poranila jer joj je operacija bila zakazana već u osam ujutru. Ona je bez trunke šminke u helankama i patikama izašla iz kuće i sela u džip, onaj koji je pazarila posle ukidanja vanrednog stanja i za koji je "pukla" 160.000 evra. A kako vidimo, ni na registraciji nije štedela, pa je doplatila oko 500 evra da bi na tablicama imala inicijale svog imena i prezimena!

Interesantno nam je bilo što je Aleksandra krenula na operaciju bez muža Filipa. Malo smo se raspitali i saznali da ona nije rekla Filipu gde ide jer je tog dana imao previše obaveza u svojoj novoj firmi, pa nije htela da ga dodatno stresira.

Aleksandra ipak nije bila sama, društvo joj je pravio menadžer. Pošto je "udarila po gasu", uspela je da nam umakne, ali smo je čekali u blizini njene kuće da se vrati. Čim je stigla, videli smo da ima zavoj na nozi, pa nam je bilo jasno da je jedan mladež upravo odatle skinula.

Aleksandra je obazriva, pa je pre ulaska u kuću dezinfikovala ruke i potom otišla kod sina Aleksandra. Nakon toga više nije izlazila, iako smo je čekali do mraka.

Dobili smo dojavu da će sedam dana kasnije otići da skida konce u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, pa smo se uputili tamo. Ovog puta nismo hteli da rizikujemo da nam opet svojim besnim džipom umakne, već smo je čekali ispred klinike. Došla je na vreme i to opet u pratnji menadžera. Zadržala se na klinici kratko i izašla zadovoljna i bez zavoja!

Reč očevica

- Aleksandra je skinula četiri mladeža. Dva na leđima, jedan na nozi i jedan iznad oka. Operacija je potrajala jer se ona plašila. Doktor i sestra su je ohrabrivali. Rekla je da zapravo ima strah od anestezije i da je rešila da se operiše samo zato što su mladeži počeli da menjaju boju i da rastu. Kada je završila sa operacijom, pričala je da jedva čeka da dođe kući kod sina i da legne jer joj srce lupa ubrzano - priča za "Informer Hit" devojka koja se našla u bolnici kada i Aleksandra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.