NAPALI TRUDNU TAMARU ĐURIĆ! Buduća majka doživela traumu !
Foto: Printscreen

au

NAPALI TRUDNU TAMARU ĐURIĆ! Buduća majka doživela traumu !

Tamara uživa u svakom danu i priprema se za poseban dan

Objavljeno:

Tamara Đurić će 28. juna, na veliki srpski praznik Vidovdan, izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku Nikoli, sa kojim čeka dete. Starleta je nedavno saznala da je u drugom stanju, a kako je priznala, raduje se tome što će se ostvariti kao majka... No, pre toga će zablistati u venčanici, a kako saznajemo, ono što će nositi na svojoj svadbi biće prava haljina iz snova.

Đurićeva je trudna već tri meseca, međutim njena linija ne odaje utisak da je poznata starleta u blagoslovenom stanju, kao ni njene aktivnosti. Tamara uživa u svakom danu i priprema se za poseban dan, a danas je svoje pratioce iznenadila specijalnom fotografijom.

#3month❤️

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89) дана

Prizor koji su ugledali fanovi srpske starlete ostavio ih je bez daha, međutim, među onima koji su hvalili izdanje buduće mame, bilo je i onih koji su je napali uvredljivim rečima.

- Samo da nisi plastična kakva bi riba bila, j**te / Povraća mi se / Strašno, na šta ličiš / Izgledaš glupo - neki su od ne tako pozitivnih komentara koji su upućeni na račun žene u drugom stanju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.