MODELSICA IVANA NAM JE ČITALA KANTA: Poslušajte mudre reči čuvenog filozofa iz usta ove LEPOTICE (VIDEO)
Modelsica čita filozofsko delo, Foto: Emilija Jovanović, Printscreen

svi trljaju oči

MODELSICA IVANA NAM JE ČITALA KANTA: Poslušajte mudre reči čuvenog filozofa iz usta ove LEPOTICE (VIDEO)

Mnoge žene su im zavidele i zbog te iste zavisti ih pljuvale, muškarci su ih samo hvalili i svaki je želeo makar na kratko da bude sa nekom od njih. Tinejdžerke su ih oponašale i pokušavale da budu preslikane kao one, kopirale su njihov stav, oblačenje i izgled.

Objavljeno:

Pre 23 godina kada su nastale, ženski pop muzički sastav „Models“ podigao je veliku prašinu u javnosti. Članice seksi grupe uvek se nalaze u sastavu od ukupno četiri devojke, a sada se ponovo vraćaju na našu scenu u ništa manje provokativnom izdanju nego ranije.

foto: Emilija Jovanović

Jedna od članica novog sastava, atraktivna crnka Ivana Zigić, stala je pred kamere "Espresa" i ponovo zagolica maštu muškarcima, posebno onima koji su ih se toliko uželeli.

Devojke iz grupe su u poslednje vreme nastupale na Karibima, Australiji, pojavile se na Kanskom festivalu gde su prikupile razna nova iskustva kako bi ih prenele na svoju omiljenu publiku, a to je Beograd.

- Tu smo sa novim licima, novim iskustvima - počije Ivana i dodaje da joj je idol od starih Modelsica Sandra Meljničenko, najviše zbog intelektualne note sa kojom se i sam poistovećuje.

foto: Emilija Jovanović

Spomenula si da ti je važna inteligencija, da li nešto studiraš, zanimalo je redakciju "Espresa"?

- Ja sam bila na ekonomiji, onda sam se prešaltala na medije i kulturu, smatrala sam da mi treba još malo više edukacije, ali sam na predavanjima shvatila da ja to sve znam - priča Ivana koja otkriva da je pohađala čak dva ozbiljna fakulteta.

Koja ti je omiljena knjiga, šta voliš da čitaš od knjiga i literature?

- Ja se knjigama rado vraćam, ako se navučem na nju mogu i četiri puta da je pročitam. Omiljena mi je "Majstor i Margarita", ali i "Blago Cara Radovana" koju uzmem svaki put kada psihički potonem.

Na naše pitanje da li želi da pred kamerama "Espreso" emisije pročita citat Imanuela Kanta ili Fridriha Ničea, lepa Modelsica je kao iz topa imala odgovor?

- Ja ću izabrati Kanta jer sa ga radila za svoj diplomski u srednjoj školi!

foto: Emilija Jovanović

Celu ispovest nove Modelsice, kako izgleda, kako joj ide u ljubavi i čime "začini" svoj nastup, ali i priznanje da joj masovno prilaze žene pogledajte na našem "Espreso" snimku.

Ipak, najzaniljiviji deo će vam biti kada čita jedno od Kantovih zahtevnih filozofskih dela, a vaše utiske nam pišite u komentarima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.