AJFONKA PROPEVALA, U TELEFONU JOJ PRONAĐENE POVERLJIVE INFORMACIJE: U zamenu za slobodu otkrila imena? UNIŠTIĆE IH!
Foto: Printscreen

šok u sudnici

AJFONKA PROPEVALA, U TELEFONU JOJ PRONAĐENE POVERLJIVE INFORMACIJE: U zamenu za slobodu otkrila imena? UNIŠTIĆE IH!

"U njenom telefonu postoje stvari koje mogu da ih unište."

Objavljeno: 08:46h

Kako prenose mediji nakon hapšenja, na Tijanu Ajfon se vrši ogroman pritisak da kaže sve što zna. Ono od čega svi strepe su poverljive informacije koje se nalaze u starletinom telefonu.

foto: Printscreen

- Tijana nije slutila da će joj se ovo desiti. Tama kada je rešila da se malo smiri i povuče iz pr*stitucije, stiglo ju je sve ono što je radila godinama. Propevala je i više nego što je trebalo. Ko zna šta će sve policija saznati, jer je starleta navodno bila veoma bliska sa momcima iz kriminalnih grupa. U njenom telefonu postoje stvari koje mogu da ih unište. U zamenu za slobodu, ona je izgleda, bila spremna na sve, pa se tako raspričala i priznala mnoge stvari - navodno priča izvor.

Podsetimo, Tijana Ajfon se trenutno nalazi u pritvoru. Sud BiH odredio joj je jednomesečni pritvor.

Inače, kod Bijeljine je krajem maja u akciji "kristal" uhapšeno 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije - starleta Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.