Pucnjave, pretnje,misteriozni udvarači I SAOBRAĆAJKE: Šta sve naše zvezde rade za NASLOVNU STRANU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

sve same izmišljotine

Pucnjave, pretnje,misteriozni udvarači I SAOBRAĆAJKE: Šta sve naše zvezde rade za NASLOVNU STRANU! (FOTO)

Pojedinim javnim ličnostima nikada dosta medijske pažnje, te se na razne načine dovijaju kako da je prikupe još malo
Objavljeno:

Pojedinim domaćim zvezdama dovoljan je samo talenat da bi skrenule pažnju javnosti na sebe. Sa druge strane, neke od njih služe se i magičnim trikovima - izmišljanjem!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Javne ličnosti često izmišljaju razne nesreće, proganjanja, krađe, kako bi i oni zadobili pažnju javnosti. Ili ako to ne rade lično oni, njihovi obožavaoci ili neprijatelji to rade umesto njih.

U ove hitove se kunu svi folkeri, a pisali su ih rokeri! A ni jedni ni drugi to ne smeju da priznaju!

Ovo su neke od najvećih izmišljotina zbog kojih su naše zvezde, makar na trenutak, dospele u žižu medijske javnosti.

Prelepe i sa natural look-om: 5 naših zvezda koje i bez šminke izgledaju kao boginje! (FOTO)

1. Saobraćajne nesreće

Skoro svakodnevno u nekim novinama možete pročitati naslov da je neka naša javna ličnost umalo izgubila život u saobraćajnoj nesreći.

Ponekad takve izmišljotine prelaze svake granice, te su na primer Acu Lukasa nekoliko puta "sahranjivali". Poslednji put kada se to desilo pevač je najavio da će tužiti osobu sa čije je IP adrese ova vest objavljena.

A photo posted by Relja Popović (@reljarelja) on

Još jedna javna ličnost koja je "poginula" u saobraćajnoj nesreći jeste Relja Popović. Vest o smrti Nikolijinog izabranika ozbiljno je uzdrmala njegove fanove, ali kao što vidimo, Relja je živ i zdrav i nikada popularniji.

2. Pucnjave

Jer kako drugačije dospeti na naslovnicu kao opasan momak? Većina naših zvezda je makar nekada "učestvovala" u nekoj pucnjavi.

Pre tri godine u javnost je procurela vest da su Sašu Kovačevića teško ranili profesionalci iz poluautomatskog oružja. Kako je pevač sam rekao, nedelju dana mu je telefon konstantno zvonio i svi su bili zabrinuti šta je sa njegovim životom, te je morao da izađe u javnost i javno optuži onoga ko je ovakvu laž smislio.

Da li je to zaista uradio neko drugi ili je možda sam Kovačević rešio da sebi malo podigne publicitet, ne zna se, ali je i svaka "loša reklama" i dalje reklama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.