AUH! BIVŠA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PODELILA SLIKU NJIHOVE LJUBAVI: Šta će Jovana reći kada vidi ovo? (FOTO)
Foto: printscreen

neočekivano

AUH! BIVŠA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PODELILA SLIKU NJIHOVE LJUBAVI: Šta će Jovana reći kada vidi ovo? (FOTO)

Fotografijom iz davne '96 godine Minina mama uspela je da vrati emociju i trenutak radosti

Objavljeno:

Bivša supruga proslavljenog kantautora, Željka Joksimovica na svom Fejsbuk profilu objavila je radosnu uspomenu sa ćerkom Minom iz davne '96. godine.

Nedavno je Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovica na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je mnoge stavila u dilemu ko je ko na slici, da li lepa Mina ili tata Željko kao dečkic.

Pogodite ko je:) #malamina

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

Fanovi su brzo uocili istinu, a neosporno je da je sličnost velika, kao i da je Mina u tom periodu neverovatno podsećala na svog oca.

Da iver ne pada daleko od klade i zašto je Mina izrasla u pravu lepoticu, poslednjom objavom na svom Fejsbuk profilu, objasnila je Vesna Joksimović, prva žena Željka Joksimovića.

foto: printscreen

Fotografijom iz davne '96 godine Minina mama uspela je da vrati emociju i trenutak radosti koju je tada osećala porodica Joksimović.

Vesna je i na ovu fotografiju dobila reči hvale, kao i za svaku drugu sliku na kojoj su samo najlepši komenrtari kad je njen izgled u pitanju.

Željko Joksimovic u braku je sa Jovanom Joksimović, sa kojom ima ćerke Anu i Srnu, kao i sina Kostu. Medutim, Željko ima i ćerku Minu, koju je dobio tokom bracne zajednice sa prvom suprugom.

Mina je od oca nasledila talenat za muziku, a sudeci po fotografiji koje objavljuje na Instagramu, od majke je nasledila lepotu.

Željkova prva supruga Vesna ne želi da se medijski eksponira, pa Mina retko objavljuje njene fotografije. Medutim, na nekolicini koju je objavila, može se primetiti da je Mina preslikana Vesna.

look at her now

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.