TIJANA AJFON SE VRAĆA NA POSAO! Ima telefon u zatvoru, evo šta je javila odande
Foto: Printscreen

iz ćelije

TIJANA AJFON SE VRAĆA NA POSAO! Ima telefon u zatvoru, evo šta je javila odande

Redovno je u kontaktu sa advokatom jer joj je dozvoljen telefon

Objavljeno:

Miloš Stevanović advokat koji zastupa starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijanu Ajfon, koja je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, otkrio je za medije kada bi starleta eventualno mogla da se nađe na slobodi.

- Tijana je pre nekako prebačena prebačena iz zatvora u Doboju u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljinu. Ona se oseća dobro, smeštaj je dobar. Mi očekujemo da bi ona uskoro mogla da se nađe na slobodi, ne znamo tačno još koji datum je u pitanju, ali to ćemo znati vrlo brzo. Svakodnevno idem kod nje u posetu, čujemo se dnevno najmanje jednom. Tijana je u kontaktu sa svojom porodicom koja vodi računa o njoj, javlja joj se dosta prijatelja. Mi se nadamo da će vrlo brzo ona biti u prilici da sama daje izjave - istakao je Stevanović.

foto: Printscreen Instagram

Advokat Tijane Ajfon je dodao da se redovno čuje sa starletom osumnjičenom za prostituciju i istakao da je ona jedina koja je i dalje u pritvoru jer je u akciji "Kristal" u kojoj je uhapšena bila jedina državljanka Srbije.

- Svi ostali su pušteni, s obzirom na to da su državljani Bosne i Hercegovine, Tijana je jedina koja je iz Srbije. Podsećam vas da Tijana ništa nije priznala ni potpisivala bilo kakve sporazume, tek će uslediti eventualno suđenje ako dođe do podizanja optužnice - rekao je advokat, pa dodao da je u ćeliji straleta sama, ali da ima korektnu saradnju sa policijom i da će se po izlasku iz pritvora vratiti svom biznisu.

- Kad bude izašla iz pritvora nastaviće da se bavi svojim biznisom koji je radila i pre, a to je taj salon koji je nedavno otvorila. Sama se nalazi u pritvorskoj ćeliji i ima korektnu saradnju sa policijom. I hrana je dobra i može da koristi i telefon da priča sa mnom - zaključio je Stevanović.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.