OMILJENA VODITELJKA I GLUMICA SE RAZVODI: Pročitajte poruke koje je poslala mužu, niko ne zna čemu ovakve reči
Foto: printscreen

niko se tome nije nadao

OMILJENA VODITELJKA I GLUMICA SE RAZVODI: Pročitajte poruke koje je poslala mužu, niko ne zna čemu ovakve reči

HRT-ovu voditeljku Doris Pinčić Rogoznicu odnedavno prate šuškanja kako je došlo do krize u braku s muzičarom Borisom Rogoznicom, a čini se kako su problemi počeli ove godine, i to nakon Dana zaljubljenih.

Objavljeno:

No, ono što je sada zaintrigiralo javnost jest screenshot poruka koje je Doris poslala Borisu na Dan zaljubljenih prošle godine, a koje je Boris prethodno sam objavio na svom Instagram profilu, koji je odnedavno zaključan za javnost. Boris je tada njima nasmejao pratioce.

foto: printscreen

Doris mu je u tim porukama poručila da "stavi sušiti robu, kupi cipele i čarape, odveze Donata, ali i psa kod veterinara, kad se vrati doma stavi peći batake s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem, a za to vrijeme opegla sve što je suho u košari te stavi sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kofer". No, ni to nije bilo sve.

"Pokupi sa kvake od vrata košulje i moju haljinu i uzmi iz ormara crni sako i dođi po svoju voljenu ženicu u 12.30", poručila je još i na kraju mu je poželela sreću i poručila: "Nemoj nešto zaboraviti..."

foto: printscreen

Već sledećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s kolegom, a venčani prsten nije se nazirao na ruci. Ni nekoliko dana kasnije, tekom kuhanja, nije nosila venčani prsten. Zajedno su se mogli videti još na rođendanu sina Donata 16. februar u jednom zagrebačkom restoranu, no čini se kako ni tada Doris nije imala prsten.

Poslednja zajednička fotografija koju je Doris objavila je selfie na kojem se vidi da Boris nosi prsten na ruci, a dan pre isti se prizor mogao videti i na njenoj ruci. Boris je na jedno vreme čak bio i potpuno deaktivirao svoj Instagram profil. Doris i Boris venčali su se 2013. u njihovom rodnom Zadru, a Doris koja se tada bavila samo glumom bila je nekoliko meseci trudna.

(Espreso.co.rs/Večernji hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.