KUM POKOJNOG DARKA OTKRIO POTRESNE DETALJE O PEVAČEVOM ŽIVOTU: Ovo se do sada nije znalo uopšte!
Darko Radovanović, Foto: Printscreen/Yotube/Darko Radovanović

prošlo je devet godina

KUM POKOJNOG DARKA OTKRIO POTRESNE DETALJE O PEVAČEVOM ŽIVOTU: Ovo se do sada nije znalo uopšte!

"Darka sam zadnji put video sat vremena pre nego što će se desiti tragedija"

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, tačnije 11. juna, obeležena je deveta godišnjica smrti pevača Darka Radovanovića, a sada je njegov kum Milan otkrio detalje kao i to kada ga je poslednji put video i ispričao da li njegova ćerka pamti oca.

"Darka sam zadnji put video sat vremena pre nego što će se desiti tragedija. Darko nije mogao na svadbu na koju smo trebali da idemo, jer je radio, ja sam pokupio njegovu suprugu i samo smo otišli. To se sve dogodili 11. juna u pola 9 uveče, Larin rođendan je bio sutradan. To je za sve nas bio šok. On je poginuo u 35. godini, ja toliko danas imam i ne mogu da verujem da je tako mlad čovek otišao" rekao je Darkov kum, pa dodao:

"Što naši stari govore "Bog na nebu, kum na zemlji", ja sam tu ulogu preuzeo. Ona je slika i prilika svog oca, ona je mali Darko, uživa u tome, želi da se on pominje stalno, gleda emisije, voli njegove pesme. Ona je završila peti razred, ide uporedo u muzičku školu, opredelila se za klavir. Pre dve, tri godine prvi put me je ispitivala o Darku. Ja ne dozvoljavam da se ništa desi ni Lari ni Darkovoj supruzi ni roditeljima", rekao je u "Premijeri - vikend specijal".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.