MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA KO ĆE BITI U ŽIRI UMESTO NJE SLEDEĆE GODINE! Neće vam biti dobro kada vidite ko
Foto: Printscreen

opa

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA KO ĆE BITI U ŽIRI UMESTO NJE SLEDEĆE GODINE! Neće vam biti dobro kada vidite ko

Nakon što je pet godina provela ocenjujući kandidate u ovom muzičkom takmičenju, pevačica je i sama izjavljivala da od sledeće godine ne planira da nastavi sa tim

Objavljeno:

Mesecima unazad se priča o tome da Marija Šerifović od sledeće sezone neće biti u žiriju "Zvezda Granda", a sada je ona jednom rečenicom otkrila da li je to istina.

Nakon što je pet godina provela ocenjujući kandidate u ovom muzičkom takmičenju, pevačica je i sama izjavljivala da od sledeće godine ne planira da nastavi sa tim.

foto: Ana Paunković

Ipak, izgleda da se nešto promenilo u međuvremenu, jer je Marija tokom sinoćne epizode ipak otkrila da ćemo je i sledeće sezone gledati u žiriju "Zvezda Granda".

Naime, dok je komentarisala svoju takmičarku Maricu Đukić, na kraju joj je saopštila da će nastaviti rad sa njom u sledećoj sezoni, pošto takmičari koji su se ove godine takmičili nastavljaju učešće u ovom muzičkom šouu i naredne godine, jer je situacija sa koronavirusom izmenila pravila.

- Vidimo se u septembru - poručila je kratko Marija Marici, što je sasvim dovoljno da se zaključi da Šerifovićeva ostaje u žiriju ovog muzičkog takmičenja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.