Zavidite Seve i Ceci? Budite glupi, smuvajte klinca, krimosa.. 10 koraka uz koje ćete i vi postati zvezda u Srbiji!
Foto: Dragan Kadić

probajte!

Zavidite Seve i Ceci? Budite glupi, smuvajte klinca, krimosa.. 10 koraka uz koje ćete i vi postati zvezda u Srbiji!

Put do slave jeste trnovit, ali nije nemoguc. Uz malo "muke" i "rada" i vi možete vrlo lako da postanete jedna od zvezda na našem estradnom nebu
Objavljeno:

4. Ostavite posinka i smuvajte se sa njegovim najboljim drugom. Ili ako ste baš hard kor, sa polu-bratom.

"Skandaozno" u naslovu teksta o vama ne dolazi samo od sebe! Na tome mora da se radi. Gomile i gomile izjava, patnji, muvanja i zamena...

5. Budite aktivni na društvenim mrežama

Kada ste već sebi izgradili ime, ili već neku prikladnu sintagmu poput "bivša devojka tog i tog", vreme je da počnete da zatrpavate društvene mreže svojim slikama.

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

O svemu imajte komentar, ali držite se u granicama stare parole "što gluplji, to bolji". Gde kod odete, slikajte se. S kim god da ste, slikajte se. Šta god jedete, slikajte hranu, ne vas da ne ispadnete prožrljivi. Koji god novi komad odeće nabavite, slikajte se. Ako ne postoji na društvenim mrežama kao da se nije ni desilo.

6. Nabacite trudnički stomačić

Čisto da osigurate vašu poziciju pod ovim zvezdanim nebom, obavezno, sa vremena na vreme, malo se podgojte. Ili ako vam je to baš mrsko, samo se fotkajte u nekoj široj majici.

Samo jedna slika je dovoljna da raspali ustajalu novinarsku maštu.

7. Pokažite svoju mračnu stranu - prekršite neki zakon

A photo posted by Miroslav Sijan (@mirkosijan) on

Jer ko danas još voli finu decu?! Obavezno se upletite u neki skandal ili konflikt sa policijom. Brza vožnja sa nekim od maminih sinova, ili isprobavanje opijata sa Lukasom, ili previše alkohola sa Đanijem, ili ljubljenje sa još jednom silikonkom poput vas... pustite mašti na volju, razmišljajte izvan kutije!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.