ZAROBLJENA MILICA PAVLOVIĆ! Zaključali lokal i spustili rešetke!
Foto: Printscreen Instagram

DRAMA

ZAROBLJENA MILICA PAVLOVIĆ! Zaključali lokal i spustili rešetke!

Zaštitna lica ovog brenda za Evropu su zvezde poput: Eve Longorije, Demi Lovato, Kendal i Kajli Džener, Rite Ore

Objavljeno:

Mlada zvezda Milica Pavlović organizovala je nagradnu igru u kojoj su fanovi njene muzike na razne načine pokušali da osvoje glavnu premiju - popodne sa svojom omiljenom zvezdom.

Naime, Milica Pavlović je zaštitno lice poznatog brenda obuće već dve godine i njene kolekcije su jedne od najprodavanijih. Zaštitna lica ovog brenda za Evropu su zvezde poput: Eve Longorije, Demi Lovato, Kendal i Kajli Džener, Rite Ore.

foto: printscreen

U okviru kampanje Milica je organizovala i nagradnu igru, popodne sa svojom omiljenom zvezdom. Najviše sreće je imala Vanja iz Novog Sada, student medicine, koja je istakla da Milicu posebno voli zbog njene energije, požrtvovanosti i zato što može da bude dobar uzor i primer svima.

Pevačica doživela veliki peh u kupovini, a evo šta se zapravo dogodilo:

- Sebe sam videla u izlogu pred kraj radnog vremena ja sam se slikala i snimala klip za društvene mreže, a radnice zaboravile da sam ja unutra u jednom momentu sam videla kako su se rešetke spustile i ostala sam zarobljena dok su one obračunavale pazar shvatile su da sam ja tu pa smo se svi slatko nasmejali. Radnice su prišle i pitale me otkud ti tu? Zatim sam soping centar napustila zajedno sa obezbeđenjem radnicama i čistačicama - rekla je Milica pa dodala:

foto: Printscreen Instagram

- Osetila sam se bitnom, ceo tržni centar je bio moj. San svake žene i da nisam javna ličnost kada ste sami u tržnom centru i napuštate ga sa obezbeđenjem osetila bi se jako bitnom - zaključila je pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.