OVO JE NAJVEĆA PREVARA U ZADRUZI 3? Pogledajte kako su se Karić i Ivana Šopić ispalili! (VIDEO
Foto: Printscreen

AU

OVO JE NAJVEĆA PREVARA U ZADRUZI 3? Pogledajte kako su se Karić i Ivana Šopić ispalili! (VIDEO

Ovde je nešto sumnjivo

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, Edis Fetić je prokomentarisao da zadrugari gledaju jedni druge i da međusobno kopiraju svađe u rijalitiju. Proteklih dana smo imali prilike da gledamo kako se Maja Marinković i Marko Janjušević, Luna Đogani i Marko Miljković, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić, kao i Dragana Mitar i pomenti Edo, žestoko svađaju, napuštaju emisije, razbijaju inventar po kući, a potom završavaju u istom krevetu u toku noći. Sličan sled događaja zabeležen je u toku noći dok su se svađali Stefan Karić i Ivana Šopić.

Interesantno je da je voditelj "Zadruge" Ognjen Amidžić Ivanu sinoć podigao kada je proglašavao koga su nominovali gledaoci. Matora je na kraju nominovana, ali su gledaoci na društvenim mrežama komentarisali da je svađa između Ivane i Karića koja je usledila zapravo motivisana njenim strahom da bi ona mogla biti sledeća nominovana za izbacivanje.

Dok su se poprlično glasno svađali u dvorištu, Ivana i Stefan su u jednom trenutku počeli da se smeju. Ovaj smeh je pokrenuo brojne komentare na društvenim mrežama da nisu bili iskreni sinoć dok su se svađali i da je i ovo još jedna predstava za gledaoce. Posebno je interesantno što su njih dvoje, nakon žestokih uvreda koje su razmenili, ponovo završili u istom krevetu kao da se ništa pre toga nije desilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.