Ceca: Ovo je prava istina - seks me zaobilazi! (FOTO)
Foto: Printskrin/Youtube/Pinkove Zvezde

iskreno o svemu!

Ceca: Ovo je prava istina - seks me zaobilazi! (FOTO)

Folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović uveliko promoviše novi album "Autogram", koji je odlično prošao kod publike, a tim povodom odlučila da je iskreno priča o svemu što joj se u poslednje vreme dešavalo
Objavljeno: 09:41h

Ona je u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila da je "fenomenalna u ljubavi", ali da, zbog medijske pažnje niko ne sme da joj priđe.

Ceca besna kao ris: Moj Veljko je predstavljen kao bahati kriminalac! (VIDEO)

foto: Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

- Ja sam fenomenalna u ljubavi, ali niko ne sme da mi priđe jer će završiti na naslovnicama. Sve su ih rasterali, a ja volim strastveno i ginem - rekla je sa osmehom Ceca. Sa njom je u jednom trenutku u studiju bio i Kiki Lesendrić, koji je za folk divu uradio pesmu "Luda za sebe", a dotakli su se i teme o rokenrolu, pa je Ceca otkrila:

- Znaš ono - seks, droga, rokenrol. E pa, rokenrol volim, seks me zaobilazi, a ne drogiram se - našalila se Ražnatovićeva.

Ona se dotakla i spekulacija da je u vezi sa manekenom Aleksandrom Jovovićem i ponovo naglasila da joj je on veliki prijatelj.

foto: Printscreen Instagram

- U vremenu kada su bez senzacionalnih naslova potpuno je prirodno da će tako nešto da napravi bum. Ne eksponiram svoj privatni život. Istina je da sam sa Aleksandrom prijatelj. Sa njim se i danas viđam, jer mi ne pada na pamet da mi mediji unište prijateljstvo. Žao mi je što uništavaju živote ljudima oko mene. Paparaci su mu lupali na vrata, a ja nisam mogla da ga zaštitim. Za priču sa Aleksandrom nisu imali nijedan dokaz. Tu su izmišljeni intervjui sa mnom, mojom decom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.