OVO JE CECINA PRVA LJUBAV! Bio je fudbaler i danas ovako izgleda!
Foto: printscreen

NIJE ARKAN

OVO JE CECINA PRVA LJUBAV! Bio je fudbaler i danas ovako izgleda!

Vladan je bio već poznat kao igrač Crvene Zvezde i veliki zavodnik

Objavljeno: 18:51h

Svetlana Ražnatović je krajem osamdesetih godina postala jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji. Njen prvi momak za kojeg je javnost saznala bio je Vladan Lukić.

Ljubav između popularnog fudbalera i perspektivne pevačice počela je još 1989. godine, kada je Svetlana tada Veličković počela u Beogradu da krči put ka zvezdama, a Vladan je bio već poznat kao igrač Crvene Zvezde i veliki zavodnik.

Vladan Lukić i Ceca Veličković Ljubav između popularnog fudbalera i perspektivne pevačice počela je još 1989. godine,...

Posted by Legende devedesetih on Уторак, 21. фебруар 2017.

Čak se pričalo da su se verili i očekivala se svadba. Ljubav se ugasila 1990. kada je Lukić otišao u vojsku i rastali su se. Kako se pisalo, njena pesma "Pustite me da ga vidim" navodno je posvećena prvoj ljubavi.

Interesantno je da je za vreme bombardovanja Vladan Lukić igrao u Mecu i imao je prilično dobar ugovor sa francuskim klubom. Ipak, nije mogao da podnese da u takvo vreme on igra fudbal, dok njegov narod pati. Raskinuo je ugovor i vratio se u Srbiju.

Posle toga je odigrao još samo jednu godinu u Grčkoj i sa 30 leta završio je karijeru. Naravno, taj raskid ugovora sa Mecom mu ne smemo zaboraviti. Bio je i predsednik Zvezde neko vreme, ali sigurno je da je mogao više da pruži u fudbalu.

Par se upoznao kada je pevačica imala 15 godina, a bivši fudbaler 18 godina i on danas izgleda kao na fotki gore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.