PO PRVI PUT SE OGLASIO MUŽ TANJE SAVIĆ IZ AUSTRALIJE: Ispričao zašto je odveo decu: Volim je kao prvog dana!
Foto: Damir Dervišagić

OVO JE ISTINA

PO PRVI PUT SE OGLASIO MUŽ TANJE SAVIĆ IZ AUSTRALIJE: Ispričao zašto je odveo decu: Volim je kao prvog dana!

Pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević bili su tema britanskog tabloida "Daily Mail", koji je pisao da se par razvodi, kao i da vode borbu oko starateljstva.

Objavljeno:

Mediji su brujali o narušenom odnosu pevačice i njenog supruga Dušana kada je on odveo sinove u Australiju. Britanski "Daily mail" je pisao o njihovom sukobu, a u naslovu je stajalo: "Muž srpske pop zvezde negira tvrdnje o internacionalnoj borbi za starateljstvo nakon što je decu poveo sa sobom u Gould Koust zbog čega je nemoguće da ih majka vidi."

"Daily mail" je naveo kako se Dušan vratio u svoj rodni kraj sa sedmogodišnjim i devetogodišnjim dečakom kada su uveli ograničenja za putovanja zbog virusa korona.

Neki srpski mediji spekulisali su kako je Jovančević to uradio bez ženine dozvole, kao da je to pevačicu, koja je ostala u Srbiji, veoma potreslo.

Nakon brojnih natpisa o njihovom sukobu Tanjin suprug je ekskluzivno za IDJTV otkrio zbog čega je sa sinovima napustio Srbiju.

foto: Printscreen

- Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se naravno za Beograd kada prođe sve oko Covida19 i sve se vrati u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze - rekao je on.

Dušan je istakao kako on i Tanja odlično funkcionišu u braku i tako demantovao priče kako su u lošim odnosima.

- Mi smo jako zaljubljeni jedno u drugo i dan danas. Ja moju suprugu volim isto kao prvog dana! Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je budući da je vremenska razlika 8 sati unapred. Čuje se sa decom pre spavanja i kada se probude ujutru za školu - otkrio je pevačicin muž.

Jovančević je dodao kako su deca srećna, živa i zdrava i zadovoljna.

- Njima naravno nedostaje njihova majka, a takođe i meni - priznao je Dušan za IDJTV i zaključio:

- Jaki smo kao porodica, podržavamo se međusobno i tešimo tokom ove krize. Ali izborićemo se i nadamo se da ćemo svi biti zajedno ponovo uskoro.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.