POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DARKO LAZIĆ SA 60 KILOGRAMA MANJE: Prepolovio se, neprepoznatljiv na ulici!
Foto: Printscreen Youtube, Paparaco Lov

POLA ČOVEKA!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DARKO LAZIĆ SA 60 KILOGRAMA MANJE: Prepolovio se, neprepoznatljiv na ulici!

Darko Lazić je u januaru tekuće godine smanjio želudac hirurškim putem, a rezultati su i više nego zapanjujući.

Objavljeno:

Naime, pevač je u nedavnom intervjuu otkrio da je skinuo čak 60 kilograma, a ekipa "Paparaco lova" zabeležila je snimke na kojima je moguće videti kako Darko sada izgleda.

Osim što jede znatno manje, Lazić je predan i treninzima, kako zbog kilaže tako i zbog vraćanja u formu nakon saobraćajke koju je imao pre dve godine.

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - ispričao je folker svojevremeno za "Blic".

foto: Printscreen

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti.

foto: Printscreen

- Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku. Pušten sam brzo kući, a posle nekoliko dana sam otišao na kontrolu. Verovali ili ne, sada ne mogu da jedem onu količinu hrane koju sam nekada znao da pojedem. Ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog - ispričao je tada Darko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.