ŠIJANOVA MAJKA PRESTRAVLJENA ZBOG VESTI DA SU CECA I VELJKO POZITIVNI NA KORONU! Izbaciće ga iz kuće ako je i on!
Foto: Damir Dervišagić

izjava dana

ŠIJANOVA MAJKA PRESTRAVLJENA ZBOG VESTI DA SU CECA I VELJKO POZITIVNI NA KORONU! Izbaciće ga iz kuće ako je i on!

ako je sin Goce Božinovske, Mirko Šijan bio na proslavi kod Ražnatovića povodom rođenja Željka

Objavljeno:

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pozitivna je na korona virus, baš kao i njen sin Veljko. Ona se tim povodom oglasila i istakla da se oboje dobro osećaju i da nisu imali prethodno nikakve simptome.

Kako je sin Goce Božinovske, Mirko Šijan bio na proslavi kod Ražnatovića povodom rođenja Željka, pevačica je istakla da ona nema nameru da se testira na COVID-19, ali čim je čula da je njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko Ražnatović pozitivni na koronu, odmah je uzela toplomer i sinu Mirku Šijanu i snajki Bojani Rodić izmerila temperaturu.

foto: Damir Dervišagić

- Kakva crna korona. Znate koliko ljudi je na nogama preležalo taj virus. Šta se sad podigla tolka prašina. Nisam se testirala i nemam nameru, a ni moj sin Mirko. Ako ima koronu ima da ga isteram iz kuće. Šalu na stranu, on i moja Bojana pucaju od zdravlja. Rumena, lepa deca, kakav virus. Evo sad sam im merila temperaturu, oboje imaju 36,2. I da dobiju koronu, to je sad moderno. Evo ja nemam temperaturu ni do 36, ja sam mrtva žena, počela sam da se hladim. Nosila sam tri hektara zemlje, kakva korona, ja se ubijam od posla preznojim se i sve izađe iz mene - rekla je za Kurir.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.