JOVANA JOKSIMOVIĆ SE OGLASILA ZBOG PANIKE NA ESTRADI NAKON ŠIRENJA KORONE: Molim vas, imajte razumevanja!
Foto: printscreen

ISKRENO!

JOVANA JOKSIMOVIĆ SE OGLASILA ZBOG PANIKE NA ESTRADI NAKON ŠIRENJA KORONE: Molim vas, imajte razumevanja!

Mnoge zvanice sa proslave u domu Ražnatovića bile su u bliskom kontaktu sa Radivojevićem, te postoji mogućnost da zaraženih sa estrade ima još...

Objavljeno:

Stevan Radivojević kog svi znaju kao frizera Anastasije i Svetlane Cece Ražnatović na svom Instagram nalogu napisao je da je pozitivan na koronavirus.

On je bio na proslavi povodom rođenja sina Bogdane i Veljka Ražnatovića, na kojoj su se našle i mnoge poznate ličnosti, pa je upozorio sve koji su bili u njegovom društvu da treba da se testiraju.

foto: Printscreen Instagram

"Ljudi, pozitivan sam na COVID-19. Zamolio bih sve ljude koji su bili u mom okruženju da se testiraju", napisao je on na Instagramu.

Mnoge zvanice sa proslave u domu Ražnatovića bile su u bliskom kontaktu sa Radivojevićem, te postoji mogućnost da zaraženih sa estrade ima još. Sa poznatim frizerom konstantno je bila pevačica Marina Visković.

Stevan i Marina nedavno su prisustvovali još jednoj proslavi - rođendanu Mije Borisavljević, što je moglo dovesti do širenja virusa.

Marina, Mia Borisavljević i Aleksandra Prijović već su izjavile kako će se testirati na korona virus, a ovim povodom smo pozvali i Jovanu Joksimović koja je takođe prisustvovala proslavi Ražnatovića u pratnji svog supruga Željka. Na pitanje da li će se testirati na Covid-19, ona nam je kratko rekla:

"Molim vas imajte razumevanja, ne želim da komentarišem tu situaciju."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.