ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA ĆERKOM! "Ja se plašim nje"
Foto: Printscreen Instagram

IZJAVA

ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA ĆERKOM! "Ja se plašim nje"

Nakon što su stavili tačku na ovu zajednicu nastavili su zajedničkim snagama da vode računa o mezimici

Objavljeno:

Ana Nikolić je pre nešto manje od tri godine na svet donela ćerkicu Taru, a sada je pred kamerama emisije „deToxic“ progovorila o njenom odrastanju.

Podsetimo, Tara je plod kratkotrajnog braka pevačice i repera Stefana Đurića Raste, a nakon što su stavili tačku na ovu zajednicu nastavili su zajedničkim snagama da vode računa o mezimici, a često provođenje vremena u nekadašnjem stanu dovodilo je medije na pogrešan trag da je posredi pomirenje. Ipak, oni su uvek isticali da su na prvom mestu Tarini roditelji, te da daju sve od sebe da ona što manje oseti novonastale promene.

HVALA VAM ❤️ Vasa A. ? #500k

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

- Ja imam utisak da Tara ima deset godina zbog konstatacija koje iznosi i pitanja koje ima za mene, kao i zbog načina na koji razgovara sa mnom. Ona još uvek nema ni tri godine, a tečno izgovara sva slova i izgovara cele, duge rečenice - ispričala je Ana u spomenutoj emisiji, dodajući da je prerana zrelost njene mezimice ponekad i zabrine.

- Tara apsolutno priča kao da ima deset godina. Ja se na trenutke i plašim nje. Budem u fazonu: "Osobice, ja nemam odgovor na ta tvoja pitanja" - dodala je uz osmeh Nikolićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.