EMOTIVNA PORUKA MILICE TODOROVIĆ PETRU STRUGARU DIRNUĆE VAS U SRCE: Ko ne ceni ono što ima, jednog dana će žaliti
Foto: Printscreen

JAKA ŽENA

EMOTIVNA PORUKA MILICE TODOROVIĆ PETRU STRUGARU DIRNUĆE VAS U SRCE: Ko ne ceni ono što ima, jednog dana će žaliti

Pevačica Milica Todorović nedavno je potvrdila da je okončala svoju vezu sa Petrom Strugarom, ali i da su ostali u veoma dobrim odnosima.

Objavljeno:

Milica i Petar nisu krili svoj emotivni status od javnosti nakon što su uplovili u romansu i otvoreno su govorili o svojoj vezi.

Kako su mediji pisali, oni su se rastali mirnim putem, bez ikakvih svađa. Jednostavno su odlučili da je najbolje za njih da ne budu zajedno.

Milica je na svom Instagram profilu objavila veoma snažnu poruku, a možda ju je posvetila upravo svom bivšem dečku.

foto: Printscreen Instagram

- Najbolji odnos nije odnos sa idealnom osobom, već odnos u kojem svaka osoba uči da živi sa nedostacima druge i zna kako se diviti njegovim dobrim osobinama. Ko ne ceni ono što ima, jednog dana će se žaliti da ga je izubio, a onaj ko jednom pati, dobiće ono što zaslužuje. Ako želite da budete srećni: učinite nekoga srećnim, ako želite da primite: dajte se malo, okružite se dobrim ljudima i postanite jedan od njih. Zapamtite: ponekad, kada to najmanje očekujete, pojaviće se oni koji će vam pružiti dobro iskustvo! Nikada ne pokvarite svoj poklon iz prošlosti. Jaka osoba zna kako održati svoj život u redu. Čak se i sa suzama u očima prilagođava osmehom i kaže: dobro sam - napisala je Milica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.