SAZNALO SE DA NAŠ POZNATI PEVAČ IMA VANBRAČNU ĆERKU: Priznao je to usred emisije, a usledio je muk!
Otkrio je jednu svoju tajnu, Foto: Youtube printscreen

krio je

SAZNALO SE DA NAŠ POZNATI PEVAČ IMA VANBRAČNU ĆERKU: Priznao je to usred emisije, a usledio je muk!

To se dogodilo davne devedesete godine iz jedne bezazlene situacije, ali desilo se to što se desilo- govorio je Miki svojevremeno za "Blic"

Objavljeno: 20:22h

Pevač koji je devedesetih bio na vrhuncu popularnosti, Milan Obradović, alias Miki Mećava, poznat je po tome što na svim svojim nastupima i javnim pojavljivanjima nosi maramu na glavi.

On je tri puta bio deo rijaliti programa, a svojevremeno je ispričao kako je njegovoj supruzi Milici najviše zasmetao njegov odnos sa Jelenom Golubović.

- Kada sam bio na "Farmi" ona je imala stresnih situacija gledajući sve što se dešava. Ne zna se kome je bilo gore. Onome što gleda ili onome što učestvuje. Najstresniji momenat za nju je definitivno bio onaj na "Farmi" kada je Jelena Golubović potezala sekiru na mene - rekao je on za "Blic".

Miki Mećava vešto je krio svoju vanbračnu ćerku koju ima sa Radmilom Đorđević, a ono što je poznato je da ona živi u inostranstvu.

Mariju je Miki prvi put spomenuo u rijalitiju Parovi, zbog čega se njena majka ljutila jer ne želi da ona bude deo javnosti, a spekuliše se da joj se Miki i njegova porodica nikada nisu posvećivali, te da Mikijev sin Ognjen nije dugo znao da ima polusestru.

- U mom životu je bilo svega i svačega i ona je prešla preko dosta stvari. Počevši od toga da se rodi vanbračno dete. Moja ćerka Marija danas živi na Siciliji. To se dogodilo davne devedesete godine iz jedne bezazlene situacije, ali desilo se to što se desilo. Sa Marijom se čujem redovno. Ona se udala za jednog vrhunskog violinistu - ispričao je Miki svojevremeno za "Blic".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.