LEGIJA JE NA ULICI BIO NIŽE OD MENE, A KNELE MI JE NOSIO TORBU KAD IDEM NA TUČU: Kristijan sve ispričao
Foto: Youtube / Printscreen

vožnja

LEGIJA JE NA ULICI BIO NIŽE OD MENE, A KNELE MI JE NOSIO TORBU KAD IDEM NA TUČU: Kristijan sve ispričao

Ovaj kršni rijaliti igrač uspeo je da se smesti u Fiću, a u emisiji je pričao da je proveo 24 godine i da je to vreme kvalitetno iskoristio

Objavljeno:

Kristijan Golubović, budući učesnik “Zadruge 4”, gostovao je u serijalu “Đir sa Memom”, gde je ispričao mnoge stvari o svom životu koje zanimaju javnost.

Ovaj kršni rijaliti igrač uspeo je da se smesti u Fiću, a u emisiji je pričao da je proveo 24 godine i da je to vreme kvalitetno iskoristio.

“Drugačije je kada grizeš nokte, štrikaš nogom i izigravaš Ranka Rubežića u prazno. Ja ti pričam za ljude koji odu psihički zdravi i pravi i izađu još jači napolje. Oni kao floskulu uzmu rečenicu od Fridriha Ničea: ‘Šta me ne ubije, to me ojača’. Pa, kako te ne ojača, izašao si sav u porama, krezav, ružan, s heroina prešao na tablete, nabildovao se na korpi pasulja i istetovirao ekserom tri nove slike Vikinga po rukama, ne može to, brate. Moraš da čitaš i da se edukuješ, da od teškog minusa kao što je zatvor napraviš veliki plus”, rekao je, između ostalog, Kristijan

Dotakao se i Kneleta:

“I onda kažu ‘tebi je Knele idol’. Kako može dami bude idol, nosi mi torbu na tuče i čuvao mi levu gumu. Ajmo da uzmemo hronologiju i hijerarhiju. I Legija jedan, koji je odrastao sa mnom, hijerarhijski je na ulici bio niže od mene, a to što je postao on legionar, pa JSO, pa ostalo, to su neke druge priče – rekao je Kristijan, ispričavši kako je živio u vili i jeo školjke i rakove ispod palme, dok je Karleuša s kvazi kriminalcima nosila lance i katance imitirajući njega.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.