JELENA KARLEUŠA JE KREŠTALICA, TUKAO SAM LJUDE ZBOG DINA MERLINA: Kristijan Golubović otkrio šta misli o estradi
Foto: Printscreen

OVO NIKO NIJE ZNAO

JELENA KARLEUŠA JE KREŠTALICA, TUKAO SAM LJUDE ZBOG DINA MERLINA: Kristijan Golubović otkrio šta misli o estradi

Priznao je da mu je Željko Mitrović za učešće u Zadruzi nudio 350.000 eura da napravi šou

Objavljeno:

Gost serijala “Đir sa Memom” koji se emituje na portalu Avaz.ba bio je Kristijan Golubović, jedini preživeli iz dokumentarca “Vidimo se u čitulji”.

Golubović je otvoreno govorio o svom 24-godišnjem boravku u zatvoru, ulasku u rijaliti, odnosu sa Željkom Mitrovićem, korištenju narkotika…

Ova emisija izazvala je salve smeha posebno nakon njegove priče o Staniji Dobrojević kada je rekao da ga žena tuče kišobranom kada spomene samo slovo S. A ni sam ne zna čime bi ga tukla kada bi u kući izgovorio njeno ime.

-Sva je plastična, pa normalno i njena stražnjica – rekao je Kristijan.

Za Jelenu Karleušu kaže da je, poput Stanije skroz veštačka, ali se nadovezao i na njene glasovne mogućnosti pa ju je nazvao “kreštalicom”. Priznao je da mu je Željko Mitrović za učešće u Zadruzi nudio 350.000 eura da napravi šou.

Dotakao se i priče o Dini Merlinu rekavši kako je osujetio napade na “čarobnjaka” te da je šamarao mangupe zbog Dine Merlina.

– Bila je neka priprema, ja kažem čovek je umetnik, ispade hoće da biju jednog muzičara četiri lokalna zvrkoša, tu ih malo našamaram. Nikad mi praktično njemu nismo rekli da smo ga u tom smislu zaštitili, ali takvu jednu legendu, šmekera, boema i vašeg i našeg prijatelja, nismo dozvolili da ga diraju mangupi – rekao je Golubović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.