PEVAČICA DOŠLA U SRBIJU I ZALJUBILA SE: Borila se s težinom, u jednu ljubav se umešala Ceca, sada je konačno srećna
Foto: Dragan Kadić

više ne izgleda isto

PEVAČICA DOŠLA U SRBIJU I ZALJUBILA SE: Borila se s težinom, u jednu ljubav se umešala Ceca, sada je konačno srećna

Ono što je najviše zanimalo javnost bila je njena neprekidna borba s kilogramima za koje je jedno vreme govorila da joj ne smetaju, te je svoje obline rado pokazivala, no u jednom trenutku ta ju je faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije

Objavljeno: 10:12h

Pevačica iz Rijeke, Martina Vrbos, zaista se puno promenila do svojih muzičkih početaka u Hrvatskoj. Naime, započela je potpuno novi život u Beogradu, tamo se udala i rodila dvoje dece. Pevačica je bila poznata po pomalo kontroverznom ponašanju, ali i dobrom glasu i zanimljivim scenskim nastupima.

foto: Dragan Kadić

Ipak, ono što je najviše intrigiralo javnost bila je njena neprekidna borba s kilogramima za koje je jedno vreme govorila da je smetaju, te je svoje obline rado pokazivala, no u jednom trenutku ta ju je faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije. Svoju težinu često je ranije krivila za to što se nije uspela ''prodati'' široj publici.

U to vreme hodala je s osobnim trenerom Branimirom Medićem Medom koji joj je pomogao skinuti čak 30 kilograma, a upoznali su se preko njezina prijatelja Marka Lasića Nereda. Iako je u prvom trenutku pomislila da je Branimir najverojatnije zauzet, trener ju je poljubio i postali su par te su se 2010. čak i zaručili. U jednom intervjuu izjavila je kako se Branimir pomirio s tim što je ona nekad neuredna i aljkava, no ipak su prekinuli. Kasnije se zaljubila u crnogorskog poduzetnika Alberta Camaja s kojim je prekinula 2012. nakon koncerta Cece Ražnatović, pisali su tada srpski mediji. Nakon ovih brodoloma pravu ljubav pronašla je u Beograđaninu kojeg je dugo skrivala od javnosti, reč je o Bogoljubu Vidakoviću koji je pet godina mlađi od pjevačice i s kojim je dobila sinčića Kostu, a kasnije i kćerkicu Milu. Martina je aktivna na društvenim mrežama, ponajviše na Instagramu, gde ima tek nešto više od 2000 pratitelja i svakodnevno objavljuje fotografije porodične idile. Martina je poslednji koncert odradila u Zagrebu za Valentinovo 2020.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.