KATARINA GRUJIĆ ZAVRŠILA KARIJERU! Posle njene izjave svi su zanemeli!
Foto: printscreen

au

KATARINA GRUJIĆ ZAVRŠILA KARIJERU! Posle njene izjave svi su zanemeli!

Ipak, povratak na imanje u Šimanovcima joj, kako sama ističe

Objavljeno:

Kako se uveliko priprema četvrta sezona rijalitija "Zadruga" u kojoj će se na imanju u Šimanovcima, pod parolom "ol stars", pojaviti sve najveće zvezde prethodnih TV formata ovog tipa, Katarina Grujić je u emisiji "deToxic" progovorila o povratku u rijaliti vode.

foto: Espreso

Podsetimo, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" je i sama svojevremeno bila deo rijalitija "Farma" 2013. godine, gde je uplovila u emotivnu vezu sa stomatologom Borisom Stamenkovićem, da bi ovaj šou-program napustila samo dan pred finale.

Ipak, povratak na imanje u Šimanovcima joj, kako sama ističe, nije ni na kraj pameti.

foto: Emilija Jovanović

- Iskreno, ja sam tu rijaliti karijeru završila 2013. godine kada sam bila na "Farmi" i osvojila osmo mesto. Pokazala sam se u najboljem svetlu, tako sam i napustila rijaliti i napravila veliki uspeh i karijeru. Sada sam previše zauzeta, nastupi su se vratili, pa radim svakog vikenda, čak i radnim danima. Ne bih mogla svoj posao da zapostavim i da odem u rijaliti i ne radim ništa. "Zadruga" jeste najgledaniji rijaliti, ali moram da ispoštujem svoju publiku - ispričala je Grujićeva u spomenutoj emisiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.