SNIMILI SU NAJVEĆI HIT! Folk pevač za Espreso otkrio da više nije u kontaktu sa koleginicom!
Foto: Espreso.co.rs

hit

SNIMILI SU NAJVEĆI HIT! Folk pevač za Espreso otkrio da više nije u kontaktu sa koleginicom!

Ekskluzivno otkriva za naš portal

Objavljeno:

Na jednoj šljunkari na obali Dunava u Novom Sadu, danas smo sreli Emira Đulovića. Ovaj folk pevač je na ovoj lokaciji snimao kadrove za svoju novu pesmu koja nosi naziv "Džipsi dens". Ovu numeru, popularni pevač je snimio sa koleginicama iz grupe "Dr Folk". Interesantno je da je članica ovog sastava i atraktivna pevačica Marija Nikodijević, koja je i vezu sa i dalje zakonitim suprugom folkerke Andreane Čekić.

foto: Espreso.co.rs

Mi smo pitali Đulovića da li mu je bilo možda problematično da snima pesmu sa Marijom, s obzirom na to da mu je veliki uspeh u karijeri napravila duetska pesma "Cipele", koju je snimio sa Čekićevom.

– Pa, mislim da to nema nikakve veze. One su stilski različite. Uopšte ne liče ni pesme jedna na drugu. Mislim da smo se dobro uklopili. Grupa "Dr Folk" je jako zanimljiva, imaju moju maksimalnu podršku i drago mi je što smo zajedno snimili ovu novu pesmu. Isti nam je producent, saradnici su isti, ista je ekipa, tako da mi je drago da sam ja deo ovog projekta - odgovorio je Emir za naš portal.

foto: Espreso.co.rs

Do nas je došla jedna informacija, koju smo želeli direktno da proverimo od Emira, a to je da mu Andreana nije čestitala na uspehu pesme "Svadba", koju je snimio sa Radom Manojlović.

– Istina je da mi nije čestitala, niti mi je poslala poruku, ali ja se ne zanimam takvim stvarima. Ne pogađaju me takve stvari. Ko hoće - hvala mu, ko neće - njihov izbor. Najbolje je pitati te osobe zašto su tako odlučile - rekao nam je Emir.

A da li si uopšte više u komunikaciji sa Andrenom?

foto: Espreso.co.rs

– Ne, nisam. Imali smo turneju u Americi i od toga se više ne čujemo. Nije više kao pre, ali ne isključujem mogućnost da ćemo u budućnosti ponovo nastupati zajedno ili da ćemo se sresti možda na nekim snimanjima - rekao nam je Ermi na kraju ovog razgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.