CECA NAPUSTILA SLAVLJE DA BI OVO URADILA, STALA PRED KAMERE: Volela bih da mi Bogdana ispuni 1 žalju!
Foto: printscreen

iznenadila

CECA NAPUSTILA SLAVLJE DA BI OVO URADILA, STALA PRED KAMERE: Volela bih da mi Bogdana ispuni 1 žalju!

Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su svoje prvo dete, sina Željka, pa je porodica napravila slavlje

Objavljeno:

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas je postala baka dečaka koji je dobio ime po njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu! Ceca ne skida osmijeh s lica, pa je otkrila kako se osjeća povodom rođenja unuka, ali i na koga liči mali Željko.

- Sjajno sam, pa bili ste mi saputnici sve vrijeme! Bogdana je odlično, i ona i beba. Mnogo sam srećna! Prosto, ne možemo toliki naboj emocija ni da vam prenesemo kako se osećamo, ovo je za mene novo osećanje. Ne znam šta da vam kažem osim da sva treperim i da sam najsrećnija osoba na svetu. Videla sam ga, presladak je, jedra, zdrava beba što je, naravno, cilj svima koji očekuju... Nema veće sreće, zaista - rekla je Ceca za Pink.rs i otkrila na koga liči mali Željko, ali i koju želju bi voljela da joj ispuni snajka Bogdana.

- Liči jako na Veljka! Važno da je dete živo i zdravo, i sama Bogdana je konstatovala da liči na Veljka. Nadam se da će on imati puno dece, posle njega i Anastasija, a ja bih volela da bude sledeći put devojčica, pa da liči na majku, valjda to tako treba - rekla je ponosna baka koja je spremna za večerašnju feštu u njihovom domu povodom rođenja unuka!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.