CECA NAPUSTILA PROSLAVU PA SE OBRATILA SVIMA! Ono što je pričala su svi pažljivo slušali! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

izjava dana

CECA NAPUSTILA PROSLAVU PA SE OBRATILA SVIMA! Ono što je pričala su svi pažljivo slušali! (VIDEO)

Na kraju se pojavila i Ceca Ražnatović, koja se obratila prisutnim zvanicama i novinarima

Objavljeno:

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, postala je danas baka. Naime, njen sin Veljko i snaja Bogdana danas su dobili svoje prvo dete, sina, koga su nazvali po Veljkovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Slavlje u porodičnoj kući Ražnatovića već je počelo, a prvi je stigao Veljko Ražnatović, koji je od silnog uzbuđenja, uspeo da izgovori jedino da se oseća euforično. Nakon Veljka se pojavila Anastasija koja je blistala u večernjem izdanju.

Na kraju se pojavila i Ceca Ražnatović, koja se obratila prisutnim zvanicama i novinarima.

- Sva treperim i ovo je za mene jedno posebno osećanje. Jedva cekam da dođe kuci. Nema veće sreće. Dobro su i Bogdana i Željko, sama Bogdana je konstatovala da beba lici na željka. Nadam se da ce biti i devojčica, pa da lici na majku. Mi smo bogatiji sada i dobili smo blagoslov od Boga, svi koji dobiju prinovu su Bogom blagosloveni i ovo je kruna u našoj porodici. Nije Ivkova slava, slavićemo dovoljno. Ja sam živa, kod nas se po živima ne nazivaju deca (za buduće unuce). Non stop smo na vezi Bogdana i ja, o svemu je obaveštena, presrećna je. Za mene je ovo sve novost i mnogo mi je lepo. Veljko i Anastasija ce zauvek biti moja deca, ovo je još jedno moje dete. Anastasija je zaplakla, Veljko i ja smo bilo suzdržani. Ja sam rekla dobrodosao Raznatovicu! I moja mama je plakala, velika je nagrada dočekati praunučice. Sjajno je kada ste u prilici da gledate svoju decu kako postaju roditelji. Prvo što cu pokloniti Željku je moja ljubav. Meni se na snimku Anastasijinom nije svideo kadar, ja sam baba pa baba ali Željkova samo. Ja nisam baka nego Ceca. Bogdana će biti u lajvu sve vreme i ako bude nešto trazila da joj otpevam meni će biti zadovoljstvo - rekla je Ceca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.