TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA POKUŠAO DA SE UBIJE! Haos u Prijepolju na Šarampovski mostu zbog nedostatka posla!!!
Foto: Printscreen

jezivo

TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA POKUŠAO DA SE UBIJE! Haos u Prijepolju na Šarampovski mostu zbog nedostatka posla!!!

Na lice mesta izašla je policija, vatrogasno-spasilačke jedinice i ekipa Hitne pomoći

Objavljeno: 17:53h

Sinoć se pojavila vest da se jedan muškarac (42) iz Prijepolja popeo na Šarampovski most u tom gradu i pretio da će skočiti i na taj način izvršiti samoubistvo.

Na lice mesta izašla je policija, vatrogasno-spasilačke jedinice i ekipa Hitne pomoći.

Do muškarca je otišao pregovarač i nakon razgovora sa komandirom prijepoljske policije, Danijelom Petrićem, on je odustao od namere da skoči sa mosta u reku Lim.

foto: Printscreen

Kako saznajemo, radi se o Merzanu Tahiroviću, bivšem takmičaru “Zvezda Granda”, koji se već nekoliko puta pojavljivao pred malim ekranima.

Merzan je poznat kao neko ko se proslavio kao “najgori takmičar” ove emisije, a neretko je ulazio u rasprave sa žirijem. Bez obzira na podsmeh žirija nije odustajao od nastupa, pa se tako nekoliko godina zaredom prijavljivao, ali bezuspešno.

Štrajkovao glađu zbog posla

Međutim, Merzan je, pored pevanja, zapao u javnost prošle godine kada je rešio da otpočne štrajk glađu. Naime, on je radio u Javnom komunalnom preduzeću “Lim”, a ispred zgrade opštinske uprave, zahtevao je ispunjenje samo jednog zahteva – da ga vrate na posao da može da živi od svog rada, a ne od milostinje.

On je u proteklih pet godina u JKP „Lim“ bio angažovan na povremenim i privremenim poslovima i programima javnih radova, a 11. novembra mu je istekao ugovor o radu.

“Čvrsto su mi obećali da ću nastaviti da radim i da me niko dirati neće. S obzirom da su me slagali, ja samo tražim da radim, neću milostinju od naroda, hoću da živim od svog rada ko i drugi ljudi što žive. Ne tražim kompjuter, ne tražim kancelariju, metlu i kantu ne mogu da mi daju. Ćeraju me sa stepenica, kažu ne možeš da sediš ovde. Gde da se pomerim, gde? Prešao sam ovamo i niko me neće maći, 24 sata sam ovde. Neću da jedem, da pijem, neću da spavam do ispunjenja mog zahteva”, revoltiran je tada objašnjavao svoju muku Merzan Tahirović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.