KIJA NEĆE VIŠE DA BUDE PEVAČICA NAKON KORONE! Svu ušteđevinu ulaže u novi biznis!
Foto: Printscreen Instagram

KRAJ

KIJA NEĆE VIŠE DA BUDE PEVAČICA NAKON KORONE! Svu ušteđevinu ulaže u novi biznis!

I sama je dobra u tome.

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar rešila je da svoju dosadašnju ušteđevinu, ali i novac koji će zaraditi u narednom periodu, uložiti u otvaranje restorana u Beogradu.

Naime, već duže vreme pevačica ima ideju da se posveti ugostiteljstvu, jer je to vrlo zanima, a s druge strane, imala bi i dodatnu sigurnost kada je reč o finansijama. Situacija s pandemijom koronavirusa navela ju je da o tome ponovo razmisli i ubrza ceo proces. Muzičari širom sveta ne mogu da rade kao nekada, što traje već tri meseca, a pitanje je kako će ubuduće funkcionisati nastupi pevača, pa zbog toga Kija želi da pokrene privatan biznis.

?

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

O tome je razgovarala s prijateljima koji već imaju svoj restoran i oni su joj dali nekoliko korisnih saveta, pre svega o lokaciji. Složili su se da je najbolje rešenje da lokal otvori na Novom Beogradu, gde je tokom celog dana veća frekvencija ljudi i saobraćaj bolje funkcioniše nego u starom delu grada. Što se tiče izbora hrane, priča izvor blizak pevačici, biće zastupljeno nekoliko različitih kuhinja, a planira i da radi dostavu hrane. Kristina je spremna da u ovoj biznis uloži dosta novca, prema nekim procenama između 100 i 150 hiljada evra. Deo para već ima, ali je to daleko od potrebnog iznosa. Zato će u narednom periodu, kada budu počeli nastupi, morati da štedi više nego ikada kako bi mogla da realizuje svoju ideju.

- Mislila sam da se šali, ali ona je vrlo ozbiljna. Zaista želi da otvori restoran i već radi na tome, počela je da se raspituje o potrebnim lokalima, da istražuje kulinarstvo, baš se uživela u tu priču. Naravno, Kija neće moći baš tako brzo da otvori restoran, bar ne do kraja ove godine - rekla je pevačicina prijateljica.

bejbi.mp3

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Kristina često na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje video-snimke i fotografije dok sprema jela u svom stanu, posebno je to radila tokom pandemije koronavirusa, kada nije izlazila iz kuće, pa nas ne čudi što je odlučila da joj ovaj hobi postane i dodatni posao od kojeg bi mogla i dosta da zaradi.

Kristina Kija Kockar se nije oglašavala povodom ovoga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.