BILA JE ZVEZDA 'ŽIKINE DINASTIJE', A ONDA JE OTIŠLA U HOLIVUD: Naša glumica otkrila sve o nepristojnim ponudama
Foto: Printscreen/Facebook/Gala Videnovic

ISPOVEST

BILA JE ZVEZDA 'ŽIKINE DINASTIJE', A ONDA JE OTIŠLA U HOLIVUD: Naša glumica otkrila sve o nepristojnim ponudama

Iznela sve detalje!

Objavljeno:

U serijalu filmova "Žikina dinastija" glumica Gala Videnović imala je jednu od svojih najvažnijih uloga u karijeri. Gala je najveću popularnost doživela kao Ruskinja Nataša.

Gala je nakon velike slave odlučila da napusti naše prostore, zbog čega godinama živi u Holivudu. U jednoj od svojih izjava glumica je odlučila da progovori kako je odbila nepristojnu ponudu koju je dobila, kao i zbog čega je odlučila da umesto profesionalnih angažmana, bude porodična žena i majka.

foto: Printscreen

- Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu - rekla je Gala.

- Menadžer Majkl Mekingli mi kaže da treba da nastavim. I ja sam do Demijanovog trećeg meseca išla na kastinge. A onda sam odlučila da ne želim da ostavljam dete Filipinki dok ja idem na audicije. Kao klinka nisam imala život i ekipu, nego sam jurila na snimanja. I odlučila sam da budem mama. Možda sam odluku donela i na osnovu gledanja Holivuda iz neposredne blizine. Viđala sam te zvezde koje idu u rehab centre i skidaju se sa alkohola, tableta, narkotika... - izjavila je glumica.

foto: Printscreen

U nastavku Gala je otkrila da je imala nepristojne ponude u Holivudu i to sa svega osamnaest godina.

- Imala sam nepristojne ponude u Los Anđelesu. Imala sam 18 godina i po američkim zakonima nisam bila punoletna. Tada su mnogi davali sve da dobiju takvu ponudu u Holivudu. Ali nikada nisam pristajala na takve stvari, na sklapanje ugovora sa đavolom - govorila je Gala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.