TIJANA AJFON SE OGLASILA IZ ZATVORA U DOBOJU, ZADOVOLJNA JE TRETMANOM: Dopadaju joj se policajci
Foto: printscreen

oglasio se i advokat

TIJANA AJFON SE OGLASILA IZ ZATVORA U DOBOJU, ZADOVOLJNA JE TRETMANOM: Dopadaju joj se policajci

Starleta je mesec dana pritvora dobila, ali ona ipak nije klonula duhom

Objavljeno:

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, negirala je krivicu u Sudu BiH tokom razmatranja prijedloga o pritvoru i odbacila optužbe za prostituciju, odnosno da je organizovala i dovela devojke u vikendicu u Suvom Polju kod Bijeljine, potvrđeno je za “Avaz” iz Advokatske kancelatije “Stevanović” koja zastupa ovu državljanku Srbije.

– Advokatska kncelarija “Stevanović” zastupa gospođicu Tijanu Maksimović , popularnu Tijanu Ajfon u ovom postupku koji se vodi pred Sudom BiH. Optužbe se tiću organizacije kriminalne grupe gdje nije fokus bio na Tijani, no međutim obzirom da je ona tako zvučno ime, medijski je ispalo kao da je ona tu jedino nešto kriva - kazao nam je advokat Miloš Stevanović.

Dodao je da se Maksimović sumnjiči za ilegalni prelazak granice.

– To je ono što što, po našem razumevanju, ono što se najviše u Tužilaštvu posmatra imajući u vidu da je u to vrijeme postojala zabrana ulaska srbijankim državljanima u BiH. Rekao bih da je to najosetljivija stvar. Podsećam vas da je su u subotu navečer njoj određen pritvor koji ne može trajati duže od 30 dana iz razloga što ona ima srbijansko državljanstvo i ne bi bila dostupna bh pravosuđu u slučaju da bude puštena na slobodu - napominje Stevanović.

Ostalih šest osumnjičenih muškaraca, svi mahom iz Bjeljine, pušteni su uz mere zabrane kontakta i zabrane napuštanja mjesta boravka.

Miloš Stevanović: Najavio žalbu na rešenje o pritvoru.

– Tijana naravno i mi kao njena odbrana u potpunosti opovrgavamo osnove sumnje koje joj se stavljaju na teret pogotovo onaj dio što se tiče prostitucije. Što se tiće prelaska granice, to je nešto čime će se Tužilaštvo i dalje nastaviti baviti i mi ćemo uložiti žalbu na rješenje o određivanj pritvora koje još uvijek nismo dobili, istiće advokat Miloš Stevanović.

Kazao nam je da je da se Tijana nalazi u Doboju u pritvorskoj jedinici

– S njom sam u kontaktu, zadovoljna je uslovima. Danas mi je rekla da je tretman jako korektan, i da je i policija bila jako korektna i u Bijeljini i u Sarajevu. Mi ćemo pokušati što prije da je prebacimo u Bijeljinu, kako bi bila bliža svojoj porodici, a naravno radit ćemo da ona bude što prije puštena iz pritvora- kaže Stevanović.

Iz Advokatske kancelarije “Stevanović” smatraju da je ovom slučaju data prevelika pažnja.

– Reč je o jednoj običnoj žurki na kojoj je bilo više ljudi. Mislimo da je dato previše značaja i da to nije ravnomjerno prikazano- istiće advokat Miloš Stevanović.

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.