TANJA SAVIĆ OČAJNA, NJENO STANJE ZABRINJAVA, MOLI SUPRUGA SAMO ZA JEDNO! On joj se ne javlja, upletena deca u dramu
Foto: printscreen

porodična drama

TANJA SAVIĆ OČAJNA, NJENO STANJE ZABRINJAVA, MOLI SUPRUGA SAMO ZA JEDNO! On joj se ne javlja, upletena deca u dramu

Pevačica se zbog braka u kom je već više godina, nalazi po ko zna koji put na meti javnosti

Objavljeno:

Kako pišu domaći mediji, pevačica Tanja Savić gorko je zažalila što je dopustila svom suprugu Dušanu da odvede njihove sinove u Australiju, a prema tvrdnjama, Jovančević uporno odbija da se sa sinovima vrati u Srbiju.

Inače, pevačica zbog vanrednog stanja nije mogla da otputuje u Australiju, jer nema državljanstvo te zemlje.

- Kada je proglašena pandemija korona virusa, Tanja i Dušan su se dogovorili da je za bezbednost njihove dece najbolje da oni sa ocem odu u Australiju. I Dušan i dečaci su tamo rođeni i imaju australijsko državljanstvo, te su tokom karantina mogli da otputuju iz Srbije. Tanja je morala da ostane, a suprug joj je obećao da će stalno biti u kontaktu i da će se sa decom vratiti čim prođe opasnost od širenja koronavirusa - priča izvor.

- U prvih nekoliko dana po njihovom odlasku, Tanja Savić je plakala po ceo dan i nije želela da izađe iz kuće. Samo je sedela u sobi i gledala fotografije svojih sinova i čekala poziv od supruga kako bi mogla da čuje dečake. Tako je provodila dane u karantinu, a čim je ukinuto vanredno stanje u našoj zemlji, počela je da pritiska Dušana da se sa decom vrati u zemlju. Međutim, Dušan je svaki put pronalazio razlog da odloži povratak, a u jednom trenutku je čak i prestao redovno da joj se javlja - dodao je izvor.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.