TIJANA AJFON ZAVRŠILA U ZATVORU, DOK SE ON IZVUKAO! Ostaćete u šoku kada vidite ko izlazi na slobodu!
Foto: Instagram

auu

TIJANA AJFON ZAVRŠILA U ZATVORU, DOK SE ON IZVUKAO! Ostaćete u šoku kada vidite ko izlazi na slobodu!

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine odredilo je pritvor od mesec dana za sedmoro uhapšenih u Bijeljini

Objavljeno:

Starleti Tijani Maksimović (28), poznatijoj kao Tijana Ajfon, određen je pritvor od mesec dana, dok je petorici muškaraca iz podzemlja i biznismena zabranjeno da napuštaju teritoriju Bosne i Hercegovine. Među onima kojima je zabranjeno da napuštaju mesto boravišta je Milisav Tomić, vlasnik vikendice u Suhom Polju kod Bijeljine, u kojoj su organizovane orgije u kojima je učestvovalo 26 muškaraca i devet devojaka. Pored njih, zabrana je izrečena Zlatanu Ćuku (31), Vladanu Kakući, biznismenu Željku Vujiću i Siniši Periću.

foto: Damir Dervišagić

U akciji "Kristal" uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičenih za udruživanje krivičnih dela međunarodnog vrbovanja zbog prostitucije, krijumčarenja ljudi, konzumacije opojnih droga i neovlašćenog držanja oružja i municije.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine odredilo je pritvor od mesec dana za sedmoro uhapšenih u Bijeljini, dok je skeledžija Srđan Šojić, koji je Tijanu i tri devojke prevozio preko Drine, pušten na slobodu.

Većina muškaraca uhapšenih u policijskoj akciji "Kristal" dobro je poznata policijama i bezbednosnim agencijama širom Evrope.

Gotovo svi imaju dosijee sa teškim krivičnim delima. Deo njih je povezivan sa trgovinom drogom, ali i drugim teškim krivičnim delima.

Tu se ističe ime Zlatana Ćuka (31), koji se, prema nezvaničnim informacijama, povezuje i sa škaljarskim klanom.

Policija je prilikom pretresa kod Ćuka pronašla pancir i neutvrđenu količinu evra.

foto: Printscreen Instagram

Ćuk je blizak i sa Sašom Vidovićem (38) iz Bijeljine, protiv kog je MUP Srbije 2016. podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je u Novom Sadu učestvovao u pokušaju ubistva vođe kavačkog klana Slobodana Kašćelana (57) iz Kotora i njegovog telohranitelja Vladimira Vučkovića (44) iz Herceg Novog. U okviru istrage, na zahtev MUP-a Srbije, u Republici Srpskoj je tada hapšen Ćuk. On je privođen zbog sumnje da bi mogao da ima informacije o "radu" Vidovića, ali i o organizaciji više zločina. Ćuk je pre šest godina hapšen zbog sumnje da je iz automata pucao u jednom bijeljinskom kafiću i da je ranio tri osobe. Ministar policije Nebojša Stefanović tada je naveo da su pripadnici Uprave kriminalističke policije rasvetlili pokušaj ubistva Kašćelana i – "pripadnika jednog od najjačih kriminalnih klanova na teritoriji bivše Jugoslavije".

Vidović je, kako se sumnja, jedna od dve osobe koje su na motoru prišle Kašćelanovom „audiju“ i u vožnji u njega ispalile više desetina metaka. Kašćelan i Vučković preživeli su sačekušu, ali su teško ranjeni. Operativci srpske i crnogorske policije ovaj napad su označili su kao nastavak rata između kavačke ekipe, čije su vođe prema obaveštajnim podacima Kašćelan i Radoje Zvicer, i škaljarskog klana, koji predvode Jovan Vukotić i Igor Dedović, nedavno ubijen u Atini. Sumnja se da je Vidović jedan od „pucača“, koji radi za škaljarski klan.

Među privedenima je i žestoki momak Elvis Hodžić iz Sarajeva, koji ima bogat kriminalni dosije. On je poznat po brojnim oružanim obračunima u kojima je i sam ranjavan. Pre nekoliko godina teško je povređen u pucnjavi u klubu „Bad“ u sarajevskom naselju Breka. Poznat je kao jedan od aktera pucnjave u sarajevskom klubu „Inkognito“. Hodžića su povezivali i sa krijumčarenjem kokaina iz Južne Amerike prema Evropi.

Kod privedenog Perića nađen je startni pištolj, okvir i 40 metaka. Osim dilera, među zatečenim u vikendici u Suvom Polju bio je i Željko Vujić, poznati biznismen. Vujić je vlasnik benzinske pumpe i firme „Agrotehnika“. Kod privedenog Vladana Kakuće pronađen je pancir.

I Savo Simić je takođe osuđivan i hapšen zbog droge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.